Послуги з організації харчування на заходах Тижня інтелектуальної власності 2024 (Intellectual property week 2024)
Сума
99 470 UAH
UA-P-2024-04-16-015114-a ● 5c3eb9209af8412bae9eef51b159b494
Оголошено тендер
Опубліковано: 16 квітня 2024 16:27
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #44673629
3. Місцезнаходження:
Україна,
м. Київ,
Київ,
01601,
вул. Дмитра Годзенка,1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Послуги з організації харчування на заходах Тижня інтелектуальної власності 2024 (Intellectual property week 2024)
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 55320000-9 — Послуги з організації харчування
7. Код згідно з КЕКВ: відсутній
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 99 470 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Інше | Надходження від зборів за дії, пов’язані з оплатою прав на об’єкти інтелектуальної власності | 99470 UAH |
9. Процедура закупівлі: Закупівля без використання електронної системи
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
квітень, 2024
Документи замовника
16 квітня 2024 16:29
|
Електронний підпис |
Обґрунтування закупівлі
16 квітня 2024 16:28
|
Для проведення на належному рівні заходів – «Тиждень інтелектуальної власності 2024» (Intellectual property week 2024) з метою комфортної участі відвідувачів та спікерів заходів, які відбудуться 25 та 26 квітня 2024 року (очікувана кількість учасників 100 осіб та 130 осіб відповідно) залучаються послуги з організації харчування (кава-брейки).
Розгорнути
Згорнути
Враховуючи очікувану тривалість проведення заходів та потенційну відсутність в учасників можливості відвідати заклади харчування під час проведення заходів, для достатнього рівня комфорту при орієнтованій кількості учасників (100 та 130 осіб), необхідно організувати харчування з урахуванням гарячих напоїв, десертів та холодних закусок. |