Послуги з організації харчування на заходах Тижня інтелектуальної власності 2024 (Intellectual property week 2024)
Сума
99 470 UAH
UA-P-2024-04-16-015114-a 5c3eb9209af8412bae9eef51b159b494
Оголошено тендер
Опубліковано: 16 квітня 2024 16:27
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Державна організація "Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #44673629
3. Місцезнаходження: Україна, м. Київ, Київ, 01601, вул. Дмитра Годзенка,1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Послуги з організації харчування на заходах Тижня інтелектуальної власності 2024 (Intellectual property week 2024)

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 55320000-9 — Послуги з організації харчування

7. Код згідно з КЕКВ: відсутній

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 99 470 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Інше Надходження від зборів за дії, пов’язані з оплатою прав на об’єкти інтелектуальної власності 99470 UAH

9. Процедура закупівлі: Закупівля без використання електронної системи

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: квітень, 2024

Документи замовника

16 квітня 2024 16:29
Електронний підпис

Обґрунтування закупівлі

16 квітня 2024 16:28
Для проведення на належному рівні заходів – «Тиждень інтелектуальної власності 2024» (Intellectual property week 2024) з метою комфортної участі відвідувачів та спікерів заходів, які відбудуться 25 та 26 квітня 2024 року (очікувана кількість учасників 100 осіб та 130 осіб відповідно) залучаються послуги з організації харчування (кава-брейки).
Враховуючи очікувану тривалість проведення заходів та потенційну відсутність в учасників можливості відвідати заклади харчування під час проведення заходів, для достатнього рівня комфорту при орієнтованій кількості учасників (100 та 130 осіб), необхідно організувати харчування з урахуванням гарячих напоїв, десертів та холодних закусок.
Розгорнути Згорнути