Какао-порошок (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) -15840000-8 - Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби)
Сума
32 000 UAH
UA-P-2024-03-05-015031-a ● 5c30fbb9f7c5418da73e3cf99adcf789
Оголошено тендер
Опубліковано: 05 березня 2024 15:51
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: Ніжинський дитячий будинок-інтернат
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03189883
3. Місцезнаходження:
Україна,
Чернігівська область,
Ніжин,
16600,
вул, Березанська, 44А
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Какао-порошок (Класифікація за ДК 021-2015 (CPV) -15840000-8 - Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби)
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15840000-8 — Какао; шоколад та цукрові кондитерські вироби
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 32 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 32000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2024
Документи замовника
05 березня 2024 16:04
|
Електронний підпис |
05 березня 2024 16:04
|
Електронний підпис |
05 березня 2024 15:52
|
Електронний підпис |
Обґрунтування закупівлі
05 березня 2024 15:56
|
Ніжинський дитячий будинок-інтернат є соціально-медичною установою де на постійній основі (понад 6 місяців) або тимчасово (до 6 місяців) проживають діти віком від 4 до 18 років та молодь віком від 18 до 35 років, що входить як структурний підрозділ до складу будинку-інтернату, з вадами фізичного та/або розумового розвитку та психічними розладами, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування, освітніх та реабілітаційних послуг. Закупівля здійснюється відповідно до потреб Ніжинського дитячого будинку-інтернату та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері харчування та оптимального співвідношення ціни та якості.
Розгорнути
Згорнути
|