Лабораторні послуги з дослідження продовольчої сировини (м’яса) під час проведення епідрозслідування
Сума
19 533,70 UAH
UA-P-2020-04-15-005958-c ● 5afa700a46c345dab11be36d93e32139
Оголошено тендер
Опубліковано: 15 квітня 2020 16:37
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Рівненській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40309748
Інформація про предмет закупівлі
3. Конкретна назва предмета закупівлі:
Лабораторні послуги з дослідження продовольчої сировини (м’яса) під час проведення епідрозслідування
4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 73110000-6 — Дослідницькі послуги
5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 19 533,70 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | Джерело фінансування закупівлі - кошти державного бюджету (загальний фонд) | 19533.7 UAH |
7. Процедура закупівлі: Переговорна процедура
8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
квітень, 2020
9. Примітки: Двічі не відбулися відкриті торги
Документи замовника
15 квітня 2020 16:37
|
Електронний підпис |