ДК 021:2015 CPV:15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (фрукти та овочі оброблені в асортименті)
Сума
635 072 UAH
UA-P-2024-03-12-009162-a 543238a0b0294680b701f0269cd2a915
Оголошено тендер
Опубліковано: 12 березня 2024 13:53
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ СТРУКТУРНИЙ ПІДРОЗДІЛ "КРИВОРІЗЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ НАЦІОНАЛЬНОГО АВІАЦІЙНОГО УНІВЕРСИТЕТУ"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #35159327
3. Місцезнаходження: Україна, Дніпропетровська область, м. Кривий Ріг, 50045, вул. Туполєва буд. 1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: ДК 021:2015 CPV:15330000-0 Оброблені фрукти та овочі (фрукти та овочі оброблені в асортименті) , Горошок зелений заморожений - 369 кілограм, Капуста квашена з морквою - 738 кілограм, Огірки солоні (бочкові) - 738 кілограм, Суміш сухофруктів (для узвару) - 738 кілограм, Курага без кісточки - 111 кілограм, Чорнослив без кісточки - 83 кілограм, Родзинки без кісточок - 437 кілограм, Томатне пюре - 154 кілограм, Томатна паста - 492 кілограм, Ядра волоського горіха - 296 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 635 072 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Державний бюджет України 635072 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: березень, 2024

Документи замовника

12 березня 2024 13:57
Електронний підпис

Обґрунтування закупівлі

12 березня 2024 13:54
Обґрунтування розміру бюджетного призначення, технічних та якісних характеристик предмета закупівлі було здійснено згідно Постанови КМУ від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», а саме на підставі Додатків 5,6,8 та на підставі інформації щодо кількісного складу курсантів коледжу та студентів пільгових категорій, які навчаються за державним замовленням станом на 12 березня 2024 року був проведений розрахунок потреб. Ціна за одиницю товару було взято за результатами цінового моніторингу (рівень роздрібних цін на ринку міста Кривий Ріг).
Виходячи з вище сказаного: Розмір бюджетних призначень дорівнює норми харчування по постанові* кількість курсантів* кількість днів харчування* вартість за одиницю товару.
Розгорнути Згорнути