М'ясо (тушки курячі свіжі чи охолоджені)
Сума
631 027,52 UAH
UA-P-2024-10-15-017801-a ● 419d0155167f4a158504c388004ddb0f
Оголошено тендер
Опубліковано: 15 жовтня 2024 16:52
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: Комунальна установа Миколаївський зоопарк
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #02219760
3. Місцезнаходження:
Україна,
Миколаївська область,
Миколаїв,
54003,
площа Миколи Леонтовича, буд. 1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
М'ясо (тушки курячі свіжі чи охолоджені), тушки курячі свіжі чи охолоджені - 7673 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
7. Код згідно з КЕКВ: відсутній
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 631 027,52 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 315513.76 UAH | |
Власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства) | 315513.76 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
жовтень, 2024
Документи замовника
15 жовтня 2024 16:56
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
Обґрунтування закупівлі
15 жовтня 2024 16:54
|
П.10 Постанови Кабінету Міністрів України від 12.10.2024р. № 1178 (зі змінами) вимагає Замовників здійснювати закупівлі товарів і послуг (крім послуг з поточного ремонту, предмет закупівлі яких визначається відповідно до пункту 3 розділу II
Розгорнути
Згорнути
Порядку визначення предмета закупівлі, затвердженого наказом Мінекономіки від 15 квітня 2020р. № 708 (далі - послуги з поточного ремонту), вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, послуг з поточного ремонту, вартість яких становить або перевищує 200 тис. гривень, робіт, вартість яких становить або перевищує 1,5 млн гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими особливостями. У разі коли замовники здійснюють закупівлі продуктів харчування за переліком згідно з додатком 2, вартість предмета закупівлі яких становить або перевищує 100 тис. гривень, такі закупівлі здійснюються з використанням електронного каталогу відповідно до Порядку формування та використання електронного каталогу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 14 вересня 2020 р. № 822, з урахуванням положень, визначених цими особливостями. Таким чином, за умови ст.4 Закону з урахуванням п. 14 Особливостей для забеспечення потреби Замовника, враховуючі вартістні межі, предбаченими Особливостями для данної закупівлі є необхідність провести запит цінової пропозиції. |