Капітальний ремонт харчоблоку Бориспільського ліцею «Лідер» Бориспільської міської ради Київської області по вул. Головатого, 19 в м. Бориспіль Київської області (Коригування) ДК 021:2015 – 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація
Сума
15 580 129,20 UAH
UA-P-2024-09-09-003901-a 40651cb6e2214a909a0ff07b527dc97a
Оголошено тендер
Опубліковано: 09 вересня 2024 10:49
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Управління капітального будівництва Бориспільської міської ради
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #35652032
3. Місцезнаходження: Україна, Київська область, місто Бориспіль, 08300, вулиця Київський Шлях 27
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Капітальний ремонт харчоблоку Бориспільського ліцею «Лідер» Бориспільської міської ради Київської області по вул. Головатого, 19 в м. Бориспіль Київської області (Коригування) ДК 021:2015 – 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 45453000-7 — Капітальний ремонт і реставрація

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 3132 — Капітальний ремонт інших об’єктів

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 15 580 129,20 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Інше Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання обладання, створення та модернізацію (проведення реконструкції та капітального ремонту) їдалень 11108300 UAH
Місцевий бюджет 4471829.2 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: вересень, 2024

Обґрунтування закупівлі

09 вересня 2024 10:59
Закупівля робіт капітального ремонту харчоблоку проводиться з метою комплексної модернізації та технологічного переоснащення харчоблоку закладу освіти, в основі яких лежить сучасний технологічний процес, що забезпечує дотримання норм виробництва безпечної продукції та приготування якісної і безпечної їжі в асортименті.