Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг
Сума
107 160 UAH
UA-P-2024-01-29-001867-a 3b808ec7d77d4e2887e08626eadc4ba5
Оголошено тендер
Опубліковано: 29 січня 2024 11:16
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Інформація про замовника

1. Найменування: Комунальний заклад вищої освіти "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #02904160
3. Місцезнаходження: Україна, Вінницька область, Бар, 23000, майдан М. Грушевського, 1
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг - 300 кілограм, Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг - 312 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 107 160 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 107160 UAH

9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: січень, 2024

11. Примітки: Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг, Лопатка свинна, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 4590, 1 кг. Код ДК 021:2015:15110000-2 М'ясо (уточнюючий Код 15112130-6 Курятина (Філе куряче, охолоджене); уточнюючий Код 15113000-3 Свинина (Лопатка свинна, охолоджена) 1. Філе куряче, охолоджене Код 15112130-6 Курятина: 300 кг - філе куряче, охолоджене; - поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; - на розрізі м'ясо не липке; - консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; - м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. 2. М'ясо (лопатка свинна, охолоджена) ДК 021:2015 15113000-3 Свинина. М'ясо (лопатка свинна, охолоджена): 312 кг - М'ясо має бути охолоджене, не заморожене, м'ясо свинини без кісток, яке зберігає протягом усього періоду після забивання свині і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. - М'ясо повинно мати запах доброякісного м'яса, без сторонніх запахів. - По зовнішньому вигляду м'ясо повинно бути без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена, жировий шар не повинен виступати за м’язову тканину більше ніж на 1 см, внутрішня поверхня чиста, без згустків крові, без льодяної глазурі та снігу. - По консистенції м'ясо повинно бути пружним та еластичним, з видаленою сполучною та кістковою частиною. - Не допускаються дрібні частки та обрізки. 1. Продукція має постачатися дрібними партіями відповідно до графіка поставок згідно із заявками Замовника, здійсненими засобами телефонного зв’язку або електронною поштою. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 90% до загального терміну придатності до споживання. Кожна партія повинна супроводжуватися документом, який засвідчує якість товару встановленого законодавством зразка відповідно до специфіки товару. 2. Умови поставки: Товар постачається окремими партіями за заявками Замовника до 31.12.2024року. Адреса поставки: Комунальний заклад вищої освіти «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського», майдан М. Грушевського, 1, м. Бар, Жмеринський район, Вінницька обл., 23000. Оплата після поставки товару, відповідно видаткової накладної протягом 30 (тридцяти) календарних днів 3. Протягом дії договору про закупівлю, укладеного за результатами запиту ціни пропозицій, товар (предмет закупівлі) доставляється Замовнику за його адресою, транспортом і за рахунок Учасника згідно обсягів, визначених в заявках Замовника. 4. Строк поставки – з дати укладання договору до 31 грудня 2024 р. 5. Товар має бути розфасований та упакований такими способами, які забезпечують збереження споживчих властивостей і безпечність під час зберігання, транспортування та реалізації, а також унеможливлюють його псування. Для пакування використовують допоміжні засоби і матеріали для виробництва та обігу, які допускаються до контакту з продуктами харчування. Пакувальні матеріали та оболонки повинні забезпечувати якість продуктів харчування під час зберігання, транспортування та реалізації протягом встановленого строку придатності товару при дотриманні визначених режимів. При перепакуванні товару повинні забезпечуватися умови зберігання, які встановлені виробником. Тара та матеріали, які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, дозволені Центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.

Документи замовника