ДК 021:2015 - 71610000-7 "Послуги з випробувань та аналізу складу і чистоти" (Дослідження стану якості та безпечності харчування дітей під час проведення державного нагляду за навчально-виховними закладами, закладами оздоровлення та відпочинку дітей. Бактеріологічне забруднення страв)
Сума
157 000 UAH
UA-P-2023-04-14-000062-a ● 35bfc380b7d84724a89e5fe62dc7d1da
Оголошено тендер
Опубліковано: 14 квітня 2023 08:24
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Одеській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40342996
3. Місцезнаходження:
Україна,
Одеська область,
Одеса,
65042,
вул. 7-Пересипська, буд.6
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
ДК 021:2015 - 71610000-7 "Послуги з випробувань та аналізу складу і чистоти" (Дослідження стану якості та безпечності харчування дітей під час проведення державного нагляду за навчально-виховними закладами, закладами оздоровлення та відпочинку дітей. Бактеріологічне забруднення страв)
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71610000-7 — Послуги з випробувань та аналізу складу і чистоти
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 157 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | ДК 021:2015 - 71610000-7 "Послуги з випробувань та аналізу складу і чистоти" (Дослідження стану якості та безпечності харчування дітей під час проведення державного нагляду за навчально-виховними закладами, закладами оздоровлення та відпочинку дітей. Бактеріологічне забруднення страв) | 157000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
квітень, 2023
Документи замовника
14 квітня 2023 08:26
|
Електронний підпис |
14 квітня 2023 08:24
|
Річний план на 2023 рік_бак страви.docx |