Оселедець слабосолений (код за ЄЗС ДК 021:2015 - 15230000-9 - Сушена чи солена риба;риба в розсолі; копчена риба)
Сума
43 500 UAH
UA-P-2024-02-01-002124-a 301529e89f0940128645266e18c6bc29
Оголошено тендер
Опубліковано: 01 лютого 2024 11:44
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Ніжинський дитячий будинок-інтернат
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03189883
3. Місцезнаходження: Україна, Чернігівська область, Ніжин, 16600, вул, Березанська, 44А
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Оселедець слабосолений (код за ЄЗС ДК 021:2015 - 15230000-9 - Сушена чи солена риба;риба в розсолі; копчена риба)

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15230000-9 — Сушена чи солена риба; риба в розсолі; копчена риба

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 43 500 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 43500 UAH

9. Процедура закупівлі: Закупівля без використання електронної системи

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: лютий, 2024

Документи замовника

01 лютого 2024 11:44
Електронний підпис

Обґрунтування закупівлі

01 лютого 2024 11:45

Ніжинський дитячий будинок-інтернат є соціально-медичною установою де на постійній основі (понад 6 місяців) або тимчасово (до 6 місяців) проживають діти віком від 4 до 18 років та молодь віком від 18 до 35 років, що входить як структурний підрозділ до складу будинку-інтернату, з вадами фізичного та/або розумового розвитку та психічними розладами, які потребують стороннього догляду, побутового і медичного обслуговування, освітніх та реабілітаційних послуг. Закупівля здійснюється відповідно до потреб Ніжинського дитячого будинку-інтернату та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері харчування та оптимального співвідношення ціни та якості.
Розгорнути Згорнути