Проведення лабораторних випробувань "Дослідження харчових продуктів"
Сума
209 624 UAH
UA-P-2020-05-29-001814-b ● 24fc5bbf6b224f3689ecc6f2947c4c2a
Оголошено тендер
Опубліковано: 29 травня 2020 11:44
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖПРОДСПОЖИВСЛУЖБИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40346926
Інформація про предмет закупівлі
3. Конкретна назва предмета закупівлі:
Проведення лабораторних випробувань "Дослідження харчових продуктів"
4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71900000-7 — Лабораторні послуги
5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)
6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 209 624 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Державний бюджет України | Загальний фонд | 209624 UAH |
7. Процедура закупівлі: Відкриті торги
8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
травень, 2020
9. Примітки: п/п Характеристика (показників, параметрів), що визначаються
1 КМАФАМ, КУО
2 БГКП (колі-форми)
3 St. Aureus
4 Патогенні м/о, в т.ч. сальмонели
5 Плісняві гриби та дріжджі
6 L. Monocytogenes
7 Сульфітредукуючі клостридії
8 Стафілокок
9 Пробопідготовка зразка для мікробіологічного дослідження
10 Паразитологічні дослідження
11 Гістаміни
12 Соматичні клітини
13 Білок в молоці
14 Кислотність в молоці
15 Жир в молоці
16 Загальне бак осіменіння
17 Нітрати
18 Масова частка вологи
19 Масова частка кухонної солі
20 Масова частка нітрит натрію
21 Масова частка крохмалю
22 Масова частка кісткових включень
23 Вміст Cs-137
24 Вміст Sr-90
Документи замовника
29 травня 2020 14:03
|
Електронний підпис |