М’ясо :М’ясо яловичини 1 категорії охолоджене, М’ясо свинини 1 категорії охолоджене , Тушки курей 1 категорії охолоджені, Філе куряче охолоджене
Сума
2 649 528,90 UAH
UA-P-2020-02-18-003647-a 1e7a4c3c6c7444d0bdfd49df54c98e13
Оголошено тендер
Опубліковано: 18 лютого 2020 15:33
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2020 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: МИКОЛАЇВСЬКЕ ВИЩЕ УЧИЛИЩЕ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #22440981

Інформація про предмет закупівлі

3. Конкретна назва предмета закупівлі: М’ясо :М’ясо яловичини 1 категорії охолоджене, М’ясо свинини 1 категорії охолоджене , Тушки курей 1 категорії охолоджені, Філе куряче охолоджене, М’ясо яловичини 1 категорії охолоджене - 7020 кілограми, М’ясо свинини 1 категорії охолоджене - 5940 кілограми, Тушки курей 1 категорії охолоджені - 1350 кілограми, Філе куряче охолоджене - 5940 кілограми

4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
scheme.NONE:
scheme.NONE:
scheme.NONE:
scheme.NONE:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо

5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2210 — Предмети, матеріали, обладнання та інвентар

6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 2 649 528,90 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет Розрахунки за поставлений Товар здійснюються відповідно до Бюджетного кодексу України після отримання Товару на умовах відстрочки платежу до 15-ти банківських днів. у разі затримки бюджетного фінансування за поставлений Товар здійснюється протягом 5-ти банківських днів з дня отримання бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 2649528.9 UAH

7. Процедура закупівлі: Відкриті торги

8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: лютий, 2020

9. Примітки: Зміни до річного плану на 2020 рік

Документи замовника