М’ясо :М’ясо яловичини 1 категорії охолоджене, М’ясо свинини 1 категорії охолоджене , Тушки курей 1 категорії охолоджені, Філе куряче охолоджене
Сума
2 649 528,90 UAH
UA-P-2020-02-18-003647-a ● 1e7a4c3c6c7444d0bdfd49df54c98e13
Оголошено тендер
Опубліковано: 18 лютого 2020 15:33
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: МИКОЛАЇВСЬКЕ ВИЩЕ УЧИЛИЩЕ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #22440981
Інформація про предмет закупівлі
3. Конкретна назва предмета закупівлі:
М’ясо :М’ясо яловичини 1 категорії охолоджене, М’ясо свинини 1 категорії охолоджене , Тушки курей 1 категорії охолоджені, Філе куряче охолоджене, М’ясо яловичини 1 категорії охолоджене - 7020 кілограми, М’ясо свинини 1 категорії охолоджене - 5940 кілограми, Тушки курей 1 категорії охолоджені - 1350 кілограми, Філе куряче охолоджене - 5940 кілограми
4. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
scheme.NONE:
scheme.NONE:
scheme.NONE:
scheme.NONE:
ДК021-2015: 15110000-2 — М’ясо
5. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2210 — Предмети, матеріали, обладнання та інвентар
6. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 2 649 528,90 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | Розрахунки за поставлений Товар здійснюються відповідно до Бюджетного кодексу України після отримання Товару на умовах відстрочки платежу до 15-ти банківських днів. у разі затримки бюджетного фінансування за поставлений Товар здійснюється протягом 5-ти банківських днів з дня отримання бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. | 2649528.9 UAH |
7. Процедура закупівлі: Відкриті торги
8. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
лютий, 2020
9. Примітки: Зміни до річного плану на 2020 рік
Документи замовника
18 лютого 2020 15:34
|
Електронний підпис |
18 лютого 2020 15:33
|
Зміни до річного плану на 2020р.pdf |