Проведення лабораторних випробувань "Дослідження харчових продуктів"
Сума
331 000 UAH
UA-P-2024-02-22-003569-a 0d1d2204bed141c0b4624062b080ff50
Оголошено тендер
Опубліковано: 22 лютого 2024 14:44
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2024 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #40346926
3. Місцезнаходження: Україна, Житомирська область, м. Житомир, 10002, вул. Вороного Юрія, 55
4. Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Проведення лабораторних випробувань "Дослідження харчових продуктів"

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 71900000-7 — Лабораторні послуги

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2240 — Оплата послуг (крім комунальних)

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 331 000 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Державний бюджет України Кошти загального фонду 331000 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: лютий, 2024

11. Примітки: Закупівля за бюджетною програмою КПКВК 0412040 "Проведення лабораторних випробувань, вимірювань, досліджень та експертизи під час здійснення державного контролю (нагляду)"

Документи замовника

22 лютого 2024 14:46
Електронний підпис

Обґрунтування закупівлі

22 лютого 2024 15:30
Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області під час здійснення державного контролю за дотриманням суб’єктами господарювання вимог щодо безпечності харчових продуктів та окремих показників якості, проводить відбір зразків харчових продуктів для проведення лабораторних випробувань (досліджень), в зв’язку з чим виникла обґрунтована потреба в здійсненні закупівлі послуг з проведення лабораторних випробувань (досліджень) харчових продуктів для дослідження на мікробіологічні, радіологічні та фізико-хімічні показники
Розгорнути Згорнути