Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби– за кодом CPV ДК 021:2015 – 15810000-9 (Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби).
Сума
1 803 451 UAH
UA-P-2025-01-16-009865-a 0863394ecb494d83b40b0714e8fb9a87
Оголошено тендер
Опубліковано: 16 січня 2025 12:12
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ

на 2025 рік
Перейти до оголошення про проведення закупівлі

Інформація про замовника

1. Найменування: Київський геріатричний пансіонат
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #21462905
3. Місцезнаходження: Україна, Київська область, Київ, 03179, вулиця Українського відродження, будинок 11
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби– за кодом CPV ДК 021:2015 – 15810000-9 (Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби)., Хліб столичний житній 0,950кг - 8873 кілограм, Хліб "Бородинський заварний"0,400кг - 6344 кілограм, Хліб цільнозерновий 0,300кг - 735 кілограм, Батон 0,5кг - 9600 кілограм, Хліб пшеничний 0,6 - 5950.2 кілограм, Круасани 0,065кг в/с в упаковці - 409.5 кілограм, Кекс "Насолода" 0,15кг - 52.5 кілограм, Кекс "Паска" 0,300кг - 60 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15810000-9 — Хлібопродукти, свіжовипечені хлібобулочні та кондитерські вироби
ДК021-2015: 15811100-7 — Хліб
ДК021-2015: 15811200-8 — Булки
ДК021-2015: 15811300-9 — Круасани
ДК021-2015: 15812000-3 — Хлібобулочні та кондитерські вироби

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 1 803 451 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 1803451 UAH

9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: січень, 2025

Документи замовника

16 січня 2025 12:13
Електронний протокол річного плану Відкрити у PDF