Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені(Скумбрія с/г , тушка, Хек с/м, Мінтай с/м)
Сума
226 525 UAH
UA-P-2025-03-31-005686-a ffff0d193b2346c6ad7e005376b92b4a
Оголошено тендер
Опубліковано: 31 березня 2025 12:43
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Інформація про замовника

1. Найменування: Комунальний заклад "Вознесенська спеціальна школа" Миколаївської обласної ради
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #04590139
3. Місцезнаходження: Україна, Миколаївська область, Вознесенськ, 56501, вул. Пушкінська , 30
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

5. Конкретна назва предмета закупівлі: Код ДК 021:2015: 15220000-6 Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені(Скумбрія с/г , тушка, Хек с/м, Мінтай с/м), Скумбрія с/г , тушка - 600 кілограм, Хек с/м - 550 кілограм, Мінтай с/м - 150 кілограм

6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15220000-6 — Риба, рибне філе та інше м’ясо риби морожені

7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування

8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 226 525 UAH

Джерело фінансування закупівлі Опис Сума
Місцевий бюджет 226525 UAH

9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій

10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі: березень, 2025

11. Примітки: Постачальник зобов’язаний передавати Товар Покупцю дрібними партіями, відповідно до замовлень Покупця, три рази на тиждень з 8:00 до 12.00. (5-10 кілограм). Кожна окрема партія Товару має бути поставлена Покупцю протягом 2 робочих днів з моменту отримання заявки від відповідальної особи Покупця засобом телефонного зв’язку або електронною поштою. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Покупця та мати супроводжувальні документи, що,підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до», або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності, відповідати діючому санітарно-епідеміологічному законодавству, містити термін та умови придатності харчових продуктів. Постачальник зобов’язаний мати матеріально-технічне забезпечення, необхідне для виконання даного Договору (обладнання, що дозволяє зберігати весь обсяг Товару, складські приміщення, придатні для зберігання певного виду товарів, транспорт для транспортування з урахуванням фізико-хімічних властивостей товару), а також кваліфікований персонал, який має особисті медичні книжки, і пройшов гігієнічну підготовку в установленому порядку.

Документи замовника

31 березня 2025 12:43
Електронний протокол річного плану Відкрити у PDF