Овочі та фрукти (в асортименті) ДК 021:2015, код 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи
Сума
685 500 UAH
UA-P-2024-03-28-007926-a ● ce2e31e847b845e8ba8d3412843ccafb
Оголошено тендер
Опубліковано: 28 березня 2024 14:12
Електронний підпис накладено. Перевірити
Інформація про замовника
1. Найменування: Комунальний Заклад "Черкаський геріатричний пансіонат Черкаської обласної ради"
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #02770202
3. Місцезнаходження:
Україна,
Черкаська область,
місто Черкаси,
18009,
Вулиця Луки святителя-хірурга, будинок 11
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
Овочі та фрукти (в асортименті) ДК 021:2015, код 03220000-9 - Овочі, фрукти та горіхи, Абрикос - 300 кілограм, Апельсин - 300 кілограм, Банан - 255 кілограм, Вишня - 200 кілограм, Кавун - 300 кілограм, Лимон - 100 кілограм, Мандарин - 300 кілограм, Полуниця - 150 кілограм, Смородина - 250 кілограм, Черешня - 250 кілограм, Виноград - 200 кілограм, Яблука - 3600 кілограм, Баклажани - 260 кілограм, Буряк столовий - 3000 кілограм, Гарбуз - 300 кілограм, Кабачок - 300 кілограм, Капуста - 5200 кілограм, Капуста молода - 800 кілограм, Квасоля - 100 кілограм, Морква - 2000 кілограм, Огірок - 940 кілограм, Огірок тепличний - 60 кілограм, Перець - 400 кілограм, Помідори - 1000 кілограм, Цибуля ріпчаста свіжа - 3000 кілограм, Часник - 80 кілограм, Лайм - 20 кілограм, Суниця - 20 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 03220000-9 — Овочі, фрукти та горіхи
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 685 500 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 685500 UAH |
9. Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2024
Документи замовника
28 березня 2024 14:14
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
28 березня 2024 14:12
|
Обгрунтування овочі та фрукти.docx |