15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів (печиво затяжне, ДСТУ 3781, 1 кг; вафлі класичні, начинка молочна, ДСТУ 4033, 1 кг)
Сума
54 000 UAH
UA-P-2025-03-18-002891-a ● 370f31dfd3d240879748e9b8e66a5fd3
Оголошено тендер
Опубліковано: 18 березня 2025 10:05
Електронний підпис накладено. Перевірити
ФОРМА РІЧНОГО ПЛАНУ ЗАКУПІВЕЛЬ
Інформація про замовника
1. Найменування: Єлизаветградківський психоневрологічний інтернат
2. Код згідно з ЄДРПОУ: #03190337
3. Місцезнаходження:
Україна,
Кіровоградська область,
смт. Єлизаветградка,
27341,
вул. Центральна, буд. 108
4. Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади
Інформація про предмет закупівлі
5. Конкретна назва предмета закупівлі:
15820000-2 Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів (печиво затяжне, ДСТУ 3781, 1 кг; вафлі класичні, начинка молочна, ДСТУ 4033, 1 кг), Печиво затяжне, ДСТУ 3781, 1 кг - 200 кілограм, Вафлі класичні, начинка молочна, ДСТУ 4033, 1 кг - 200 кілограм
6. Коди відповідних класифікаторів предмета закупівлі:
ДК021-2015: 15820000-2 — Сухарі та печиво; пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів
7. Код згідно з КЕКВ:
КЕКВ: 2230 — Продукти харчування
8. Розмір бюджетного призначення за кошторисом або очікувана вартість предмета закупівлі: 54 000 UAH
Джерело фінансування закупівлі | Опис | Сума |
---|---|---|
Місцевий бюджет | 54000 UAH |
9. Процедура закупівлі: Запит (ціни) пропозицій
10. Орієнтовний початок проведення процедури закупівлі:
березень, 2025
11. Примітки: Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» (із змінами й доповненнями)
Документи замовника
18 березня 2025 10:09
|
Електронний протокол річного плану | Відкрити у PDF |
18 березня 2025 10:05
|
Обгрунтування техн. та якісн. харак-к.pdf |