Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

15110000-2 М'ясо (стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, печінка яловича охолоджена)
Очікувана вартість
462 580,00 UAH
UA-2025-04-03-007878-a 0e000f2f42324fa6846aa073e25c8c41
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Томашевська Лана Петрівна

380445265243 lana@ukrcsm.kiev.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 03 квітня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ДП "УКРМЕТРТЕСТСТАНДАРТ"
Код ЄДРПОУ: 02568182
Вебсайт: http://www.ukrcsm.kiev.ua
Місцезнаходження: 03143, Україна , Київська обл., Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
Контактна особа: Томашевська Лана Петрівна
380445265243
lana@ukrcsm.kiev.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Строк поставки Товару: до 31.12.2025 року. Поставка окремих партій замовленого Товару здійснюється протягом 5 календарних днів з дати направлення Покупцем заявки Постачальнику.Умови поставки Товару: DDP (склад Покупця) (Інкотермс 2010), 03143, м. Київ, вул. Метрологічна, 4. Товар поставляється Постачальником Покупцю партіями за окремими заявками Покупця, виходячи з його фінансових можливостей та виробничих потреб. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Покупця. Покупець здійснює повну оплату партії Товару протягом 21 (двадцяти одного) робочого дня з дати поставки Товару згідно з рахунком на оплату за умови реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних оформленої згідно з вимогами законодавства податкової накладної (умова зазначається у випадку якщо Учасник є платником ПДВ).
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
600 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03143, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1300 кілограм
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03143, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
450 кілограм
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03143, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
400 кілограм
Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03143, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограм
Печінка яловича, охолоджена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 03143, Україна, Київська область, Київ, м.Київ, ВУЛИЦЯ МЕТРОЛОГІЧНА, будинок 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Покупець здійснює повну оплату партії Товару протягом 21 (двадцяти одного) робочого дня з дати поставки Товару згідно з рахунком на оплату за умови реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних оформленої згідно з вимогами законодавства податкової накладної (умова зазначається у випадку якщо Учасник є платником ПДВ). Пiсляоплата 21 Робочі 100

Тендерна документація

03 квітня 2025 13:45
Проект договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Наявність кісток Так
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Категорія Можливі значення:
  • перша
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • четвертина задня
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 08 квітня 2025 14:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Пугач Володимир Андрійович" 422 306,00
    UAH з ПДВ
    422 306,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "РУМИТ" 437 793,00
    UAH з ПДВ
    437 793,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТ ІНТЕГРАЦІЯ" 455 136,00
    UAH з ПДВ
    455 136,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“" 455 400,00
    UAH з ПДВ
    455 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Бобровницький Максим Вікторович" 456 850,00
    UAH з ПДВ
    456 850,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ " 461 760,00
    UAH з ПДВ
    461 760,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    04 квітня 2025 16:06
    Електронний підпис
    04 квітня 2025 16:06
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    04 квітня 2025 14:13
    Електронний підпис
    04 квітня 2025 14:13
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    07 квітня 2025 17:18
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    04 квітня 2025 11:48
    Електронний підпис
    04 квітня 2025 11:48
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    05 квітня 2025 11:03
    Електронний підпис
    05 квітня 2025 11:03
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    07 квітня 2025 07:50
    Електронний підпис
    07 квітня 2025 07:50
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Пугач Володимир Андрійович"
    #3783309037
    Рішення скасоване 422 306,00
    UAH з ПДВ
    10 квітня 2025 13:47
    ФОП "Пугач Володимир Андрійович"
    #3783309037
    Відхилено 422 306,00
    UAH з ПДВ
    10 квітня 2025 13:48
    ТОВ "РУМИТ"
    #42289886
    Переможець 437 793,00
    UAH з ПДВ
    11 квітня 2025 07:00

    Документи

    10 квітня 2025 13:48
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 11 квітня 2025 07:00

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "РУМИТ"
    #42289886
    437 793,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    16 квітня 2025 11:21
    ТОВ_РУМИТ.pdf укладений
    16 квітня 2025 11:19