Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554, 1 кг; Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421, 1 кг
Очікувана вартість
278 750,00 UAH
UA-2025-04-02-006979-a e7abe82563f94935a32e2ed972935593
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Марина БАЛАНЮК

380503607130 zakupivli.zoo.kh@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 02 квітня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальна організація «Харківський зоологічний парк»
Код ЄДРПОУ: 02220881
Місцезнаходження: 61058, Україна , м. Харків, вул. Сумська, буд. 35
Контактна особа: Марина БАЛАНЮК
380503607130
zakupivli.zoo.kh@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15540000-5: Сирні продукти


Абзацом 2 пункту 12 Особливостей передбачено, що у запиті пропозицій постачальників щодо закупівлі товару, вартість якого не перевищує 500 тис. гривень, замовник може визначити інформацію про характеристики товару та їх допустимі значення, у тому числі конкретну торговельну марку. На підставі чого замовник вимагає товар конкретної торговельної марки - "Волошкове поле" для позиції Сир кисломолочний 9%.
Вимоги щодо якості товарів:
Сир кисломолочний: 9%, жирності, заводський, торговельна марка - "Волошкове поле", м’який, ваговий або фасований. Повинен мати білий або злегка кремовий колір, ніжну консистенцію, відповідний смак та кисломолочний запах. Не повинно бути ознак забруднення, плісняви, стороннього запаху. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару та кінцеву дату для споживання.
Сир твердий: 50% жирності, заводський. З рівним міцним покриттям без пошкоджень, твердий, не крихкий. Не повинно бути сторонніх запахів, присмаку гіркоти, плісняви. Сир повинен бути розфасований у заводську упаковку, шматками вагою до 2000 гр. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару, умови зберігання, термін придатності.
Якість товару, що поставляється Постачальником повинна відповідати вимогам чинних нормативно-правових актів на цей вид товару. Разом з товаром Постачальник в обов’язковому порядку повинен передати Замовнику документи на кожну партію, що підтверджують безпечність та якість товару, у тому числі забезпечують їх простежуваність, відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, а саме:
- оригінал, або належним чином завірену копію декларації виробника (якісне посвідчення);
- оригінал, або належним чином завірену копію сертифікату виробника на систему управління безпечністю харчових продуктів;
- оригінал, або належним чином завірену копію експлуатаційного дозволу виробника;
- оригінал, або належним чином завірену копію сертифікату ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, ITD) «Системи управління якістю. Вимоги» та/або ДСТУ EN ISO 9001:2018 «Системи управління якістю. Вимоги» (EN ISO 9001:2015, ITD, ISO 9001:2015, ITD) виробника;
- оригінал, або належним чином завірену копію сертифікату на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування (ISO 14001:2015, IDT) виробника. Документи мають бути завірені Постачальником, відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів”.
Документи мають бути завірені Постачальником, відповідно до вимог ДСТУ 4163:2020 “Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів”.
Постачальник зобов'язаний передати Замовнику товар розфасований у споживчу тару. Розфасовка та упаковка товару має проводитися відповідно до вимог «Технічного регламенту щодо деяких товарів, які фасують за масою та об’ємом в готову упаковку», затвердженого постановою КМУ № 1193 від 16.12.2015 року або ДСТУ OIML R 87 (OIML R 87:2016, IDT) «Кількість фасованого товару в упакуваннях» та наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України № 969 від 05.07.2017 року «Про встановлення метрологічних вимог до фасування товарів.
Маркування продукції здійснюється державною мовою України згідно з вимогами ДСТУ OIML R 79:2017 (OIML R 87:2015, IDT) «Вимоги до маркування фасованих товарів» та Закону України № 2639 – VIII від 06.02.2017 року «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Залишковий термін придатності Товару на момент постачання: згідно з технічними даними виробника, але не менше, ніж 90% загального терміну його зберігання від визначеного виробником для даної продукції.
Товар постачається за рахунок та силами Постачальника. Транспортування здійснюється з урахуванням правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання товарів здійснюється спеціалізованим автотранспортом - рефрижератором, який відповідає вимогам статті 44 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та на який надано акт за результатами проведення планового (позапланового) заходу державного контролю органами Держпродспоживслужби, в Харківській області щодо його відповідності вимогам законодавства.
Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен проходити регулярну дезінфекцію, що підтверджується актами виконаних робіт, з дезінфекції транспортних засобів, за останній місяць до дати подання цінової пропозиції. Періодичність здійснення дезінфекції транспортних засобів має проводитися не рідше ніж один раз на десять днів.
Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен проходити контроль з виявлення бактеріологічного забруднення, що підтверджується актами виконаних робіт з виявлення бактеріологічного забруднення та протоколами випробувань (на змиви кузову(ів) автотранспорту з середини; стін та дверей автотранспорту).
Постачальник повинен гарантувати Замовнику, що при постачанні Товару, який є предметом Договору, спеціалізованим автотранспортом на протязі всього часу транспортування, буде дотримано стабільний температурний режим. Для цього транспортні засоби, якими здійснюється перевезення повинні бути обладнані реєстратором температури. При кожній поставці Товару Постачальник повинен надати Замовнику доступ до реєстратора температури, для перегляду поточної та зареєстрованої температури в кузові спеціалізованого автотранспорту.
Спеціалізований автотранспорт – рефрижератор повинен обов’язково проходити технічний контроль, що підтверджується протоколом перевірки технічного стану транспортного засобу.
Обладнання, задіяне в обігу товару, який є предметом Договору, має бути каліброваним, що підтверджується сертифікатами калібрування, а саме:
-сертифікат калібрування на вимірювач-регулятор до холодильної установки, встановлений на автомобілі,
-сертифікат калібрування на устаткування для відтворення кліматичних факторів (холодильна установка, встановлена на автомобілі)
- сертифікат калібрування на реєстратор температури встановлений в кузові спеціалізованого автотранспорту.
Сертифікати калібрування повинні бути видані акредитованою лабораторією, що підтверджується атестатом про акредитацію калібрувальної лабораторії, яка видала сертифікат калібрування.
Водій автотранспорту, а також особи, що супроводжують товар в дорозі і виконують вантажно - розвантажувальні роботи - експедитор транспортний та вантажник, повинні мати при собі особову медичну книжку, з вчасним проходженням медичних оглядів за формою, затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.02.2013 № 150 та документи, що підтверджують проходження вказаними працівниками навчання з питань гігієни персоналу та гігієнічних вимог до обігу харчових продуктів відповідно до статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з відміткою про дату такого навчання.
Постачальник повинен при постачанні товару дотримуватися системи безпеки харчових продуктів заснованих на принципах ХАССП та мати сертифікат на відповідність вимогам одного з перелічених стандартів, ДСТУ ISO 22000:2019 (ISO 22000:2018, IDT) «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу» або ДСТУ ISO 22000:2018 «Food Safety Management Systems-Requirements for any organization in the food chain» (ISO 22000:2018 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга») або ДСТУ 4161-2003 “Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги”. Копія сертифікату має бути видана на особу, яка фактично використовує спеціальний автотранспорт для доставки товару.
Постачальник повинен мати на підприємстві впроваджені міжнаціональні стандарти та їх впровадження має підтверджуватися документами, які підтверджують відповідність систем управління та якості продукції підприємства державним та міжнародним стандартам:
- сертифікат ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT) Системи управління якістю. Вимоги» та/або ДСТУ EN ISO 9001:2018 Системи управління якістю. Вимоги» (EN ISO 9001:2015, IDT, ISO 9001:2015, IDT);
- сертифікат ДСТУ ISO 45001:2019 (ISO 45001:2018, IDT) Системи управління охороною здоров’я та безпекою праці. Вимоги та настанови щодо застосування;
- сертифікат на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосовування (ISO 14001:2015, IDT).
- сертифікат ДСТУ ISO 28000:2008 (ISO 28000:2007, ITD) Системи управління безпекою ланцюга постачання. Вимоги.
Постачальник протягом трьох днів з дня визначення його електронною системою Переможцем зобов’язаний надати Замовнику належним чином завірені копії документів, визначених пунктами 5.7.- 5.15. Договору. У разі відсутності цих документів або їх ненадання, це буде підставою для не укладання договору.


Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 кілограм
Сир кисломолочний 9%
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61058, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Сумська, буд. 35
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти
500 кілограм
Сир твердий 50%, ДСТУ 6003/ДСТУ 4421
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61058, Україна, Харківська область, м. Харків, вул. Сумська, буд. 35
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15540000-5 — Сирні продукти

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 25 Робочі 100

Тендерна документація

02 квітня 2025 13:44
Проєкт_договору_ЗЦП_сирні_продукти.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 4554 Так
Масова частка жиру 9 відсоток
Добавки Ні
Безлактозний Ні
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Масова частка жиру від 50 до 50 відсоток
Добавки Можливі значення:
  • без добавок
  • Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421) Можливі значення:
  • так
  • Безлактозний Ні
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Форма забезпечення Можливі значення:
  • Іншій формі
  • Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю 5 відсоток
    Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на день
    перерахування коштів на рахунок Замовника Так

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 05 квітня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СКРИПКА ІРИНА СЕРГІЇВНА 260 450,00
    UAH з ПДВ
    260 450,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ОПТІТРЕЙД" 273 000,00
    UAH з ПДВ
    273 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    03 квітня 2025 20:40
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю 5 відсоток
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на день
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Форма забезпечення Іншій формі
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    перерахування коштів на рахунок Замовника Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4554 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка жиру 9 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Добавки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Безлактозний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка жиру 50 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Добавки без добавок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421) так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Безлактозний

    Публічні документи

    04 квітня 2025 20:03
    Електронний підпис
    04 квітня 2025 20:03
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Безлактозний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Добавки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4554 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка жиру 9 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Безлактозний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421) так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Добавки без добавок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Масова частка жиру 50 відсоток
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Форма забезпечення Іншій формі
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Сума забезпечення виконання Договору про закупівлю становить % від ціни цього Договору про закупівлю 5 відсоток
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    Строк дії гарантії перевищує строк дії Договору про закупівлю на день
    Забезпечення виконання договору про закупівлю
    перерахування коштів на рахунок Замовника Так

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СКРИПКА ІРИНА СЕРГІЇВНА
    #2788819026
    Переможець 260 450,00
    UAH з ПДВ
    07 квітня 2025 10:13

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 07 квітня 2025 10:13

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФІЗИЧНА ОСОБА-ПІДПРИЄМЕЦЬ СКРИПКА ІРИНА СЕРГІЇВНА
    #2788819026
    260 450,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    10 квітня 2025 12:11
    Договір_ЗЦП_сирні_продукти.pdf укладений
    10 квітня 2025 12:09