Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

ДК 021:2015 – 15870000-7 «Заправки та приправи» (Цукор ванільний, ДСТУ 1009)
Очікувана вартість
683,00 UAH
UA-2025-04-01-010426-a b1ecfdddf6d640e19dcbfac55f819ba2
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Лук'янов Роман Григорович

380503436021 r.lukianov@khai.edu

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 01 квітня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського „Харківський авіаційний інститут”
Код ЄДРПОУ: 02066769
Місцезнаходження: 61070, Україна , Харківська обл., Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Контактна особа: Лук'янов Роман Григорович
380503436021
r.lukianov@khai.edu
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15870000-7: Заправки та приправи


УМОВИ ПОСТАВКИ:
1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару на склад Замовника здійснюється силами та за рахунок учасника.
2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном.
3. Кількість партій — 1 партія.
4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070.
5. Відповідальна особа стосовно технічних питань: Директор їдальні Зінаїда Геращенко, телефон: +38 (050) 619-84-50; e-maіl: kuchen@khai.edu
УМОВИ ОПЛАТИ:
Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) робочих днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2 кілограм
Цукор ванільний, ДСТУ 1009
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 61070, Україна, Харківська область, Харків, вул. Чкалова, 17, Харківська обл., м. Харків, Київський р-н., 61070
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15870000-7 — Заправки та приправи

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) робочих днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету. Пiсляоплата 7 Робочі 100
Дата подання заявки 1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару на склад Замовника здійснюється силами та за рахунок учасника. 2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном. 3. Кількість партій — 1 партія. 4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070. 5. Відповідальна особа стосовно технічних питань: Директор їдальні Зінаїда Геращенко, телефон: +38 (050) 619-84-50; e-maіl: kuchen@khai.edu Одноразова поставка 2 Робочі 100

Тендерна документація

01 квітня 2025 15:36
Проект договору Цукор ванільний.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 1009 Так

Реєстр пропозицій

Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

Дата і час розкриття: 04 квітня 2025 08:00

Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
ФОП "МАРКІН ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ" 600,00
UAH з ПДВ
600,00
UAH з ПДВ
Специфікація Документи
ФОП ШЛЯХОВИЙ ОЛЕКСАНДР ГРИГОРОВИЧ 680,00
UAH з ПДВ
680,00
UAH з ПДВ
Специфікація Документи
ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ВІКТОР-КОМ ІМПЕКС" 682,92
UAH з ПДВ
682,92
UAH з ПДВ
Специфікація Документи

Публічні документи

01 квітня 2025 23:24
Електронний підпис
01 квітня 2025 23:24
Електронний підпис
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 1009 Так

Публічні документи

02 квітня 2025 11:51
Електронний підпис
02 квітня 2025 09:49
Електронний підпис
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 1009 Так

Публічні документи

02 квітня 2025 12:38
Електронний підпис
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 1009 Так

Протокол розкриття

Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
ФОП "МАРКІН ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ"
#3501705917
Переможець 600,00
UAH з ПДВ
04 квітня 2025 09:12

Повідомлення про намір укласти договір

Дата і час публікації: 04 квітня 2025 09:12

Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
Учасник Пропозиція Документи
ФОП "МАРКІН ВІКТОР ВІТАЛІЙОВИЧ"
#3501705917
600,00
UAH з ПДВ
Немає

Укладений договір

Контракт Статус Опубліковано
Електронний підпис укладений
14 квітня 2025 09:45
Договір № Т050_25-С - 600,00 Цукор ванільний.pdf укладений
14 квітня 2025 09:45