Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'ясо охолоджене
Очікувана вартість
497 880,00 UAH
UA-2025-03-31-009055-a ● 4e330055ed1743ee86cb374adf996c25
Запит (ціни) пропозицій
Торги не відбулися
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
31 березня 2025
Інформація про замовників
Найменування: | ЦЕНТР ФІНАНСОВО-ГОСПОДАРСЬКОГО ТА НАВЧАЛЬНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ БУЖАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ |
Код ЄДРПОУ: | 42959110 |
Місцезнаходження: | 19333, Україна , Черкаська обл., Звенигородський район, с.Бужанка, вул. Набережна, будинок 15 |
Контактна особа: |
Мазун Алла Володимирівна 380987099494 mazunalla61@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Поставка Товару здійснюється окремими партіями кожен тиждень 2 рази на тиждень, відповідно до наданої Замовником Заявки на поставку Товару, не пізніше 3-х робочих днів від дати надсилання Замовником Заявки. Поставка Товару здійснюється з 08:00 год. до 16:00 год. Заявка на поставку відповідної партії Товару подається Замовником на електронну адресу Постачальника, вказану у Договорі та/або в усній формі (по телефону). Поставка Товару здійснюється у робочі дні та години. Всі витрати, пов'язані з транспортуванням та доставкою Товару здійснюється за рахунок Постачальника.
Замовник має право вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якості поставленого товару та його відповідності вимогам Замовника за рахунок Постачальника. В такому випадку Постачальник зобов'язаний вжити заходів щодо забезпечення доставки зразків товару до відповідної компетентної лабораторії не пізніше 2-х робочих днів з дати направлення Замовником відповідного звернення до Постачальника та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників.
Розгорнути
Згорнути
Замовник має право вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якості поставленого товару та його відповідності вимогам Замовника за рахунок Постачальника. В такому випадку Постачальник зобов'язаний вжити заходів щодо забезпечення доставки зразків товару до відповідної компетентної лабораторії не пізніше 2-х робочих днів з дати направлення Замовником відповідного звернення до Постачальника та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
944 кілограм
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Черкаська область, Звенигородський р-н, за адресами місцезнаходження закладів Замовника
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
1100 кілограм
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Черкаська область, Звенигородський р-н, за адресами місцезнаходження закладів Замовника
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
1083 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
Україна, Черкаська область, Звенигородський р-н, за адресами місцезнаходження закладів Замовника
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Замовник здійснює оплату за одержаний Товар шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника протягом 10 робочих днів з моменту передачі Товару і підписання видаткової накладної. | Пiсляоплата | 10 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
31 березня 2025 15:48 |
Проект договору М'ясо.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі | ||
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Характеристики не суперечать |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі | ||
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Категорія |
Можливі значення:
|
|
Наявність кісток | Ні | |
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | |
З шкірою | Ні | |
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі | ||
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Відповідність ДСТУ 3143 | Так | |
Наявність кісток | Так | |
З шкірою | Так |
Інформація про відміну
Торги відмінено
Причина відміни
відсутність пропозицій