Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Очікувана вартість
284 400,00 UAH
UA-2025-03-28-013273-a ● e53a056182e140c0af06c3eff5a8062d
Запит (ціни) пропозицій
Торги відмінено
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
31 березня 2025
Інформація про замовників
Найменування: | Тетерівський дитячий будинок-інтернат Житомирської обласної ради |
Код ЄДРПОУ: | 03188501 |
Вебсайт: | http://tdetdom.ucoz.com |
Місцезнаходження: | 12420, Україна , Житомирська обл., Житомирський р-н., с.Тетерівка, вул. Шкільна 56 |
Контактна особа: |
Ілона Серденюк +380977362640 ztdetdomprozorro@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, - 1500,00 кг.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ГОСТ, ДСТУ 4590. М'якоть, отримана від спинної, поперекової, тазостегневої та лопаткової частини, зачищених від сухожилок, жиру і грубих поверхневих плівок; колір блідо – рожевого. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. За органолептичними показниками має бути свіжа: без стороннього запаху. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.
Для підтвердження якості товарів Учасник у складі пропозиції повинен надати замовнику копію діючого на дату подання тендерної пропозиції сертифікати:
Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів. ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчовими продуктами. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу (ISO:22000:2018, IDT);
Сертифікат на систему екологічного управління. ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 14001:2015, IDT);
Сертифікат на систему управління якості. ДСТУ ISO 90001:2015 (ISO 9001:2015, IDT). Системи управління якості. Вимоги.
КЛЕЙМУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ: Свинину клеймують та маркують згідно з вимогами Інструкції. Повинно бути проставлено ветеринарне клеймо овальної форми, яке підтверджує, що ветеринарно-санітарна експертиза свинини проведена в повному обсязі. ПАКУВАННЯ: Тара повинна відповідати характеру товару бути чиста, суха, без стороннього запаху та забезпечувати збереження та якість свинини під час транспортування і має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасування у прозору упаковку до 25 кг. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Поставка відбувається спеціалізованим автотранспортом – ізотермічними автофургонами для перевезення м’яса та м’ясопродуктів.
Доставка товару транспортом постачальника, завантажувально - розвантажувальні роботи за рахунок постачальника
Вимоги до предмету закупівлі:
1. Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ, що має бути підтверджена посвідченнями та іншими документами відповідно до діючого законодавства або технічних умов виробника.
2. При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару.
3. При виявленні Замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника.
Умови поставки: Поставка товару невеликими партіями згідно заявок Замовника до 31 грудня 2025 року. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні.
Термін поставки: поставка предмету закупівлі здійснюється Учасником невеликими партіями згідно заявки від Замовника до 9:00 години.
Місце поставки: 12420, Житомирська обл., Житомирський р-н., с. Тетерівка, вул. Шкільна 56
Доставка товарів транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи - за рахунок постачальника.
Якість та безпечність: предмет закупівлі за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками повинен відповідати вимогам діючих на території України державним стандартам. Предмет закупівлі не повинен містити ГМО.
Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними, рахунками, документами, які засвідчують якість, безпеку та походження продукції).
Ціна на товар має бути визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт і тари, та інших витрат, визначених законодавством.
Якщо будь-який із документів не може бути наданий з причин його втрати чинності або зміни форми, назви тощо, учасник надає інший рівнозначний документ або письмове пояснення.
Посада, прізвище, ініціали, власноручний підпис уповноваженої особи Учасника, завірені печаткою(за наявності)
Розгорнути
Згорнути
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, - 1500,00 кг.
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», ГОСТ, ДСТУ 4590. М'якоть, отримана від спинної, поперекової, тазостегневої та лопаткової частини, зачищених від сухожилок, жиру і грубих поверхневих плівок; колір блідо – рожевого. М'ясо повинно мати характерний м’ясний запах, без стороннього затхлого та гнилісного запаху. За органолептичними показниками має бути свіжа: без стороннього запаху. Не дозволено наявності залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення.
Для підтвердження якості товарів Учасник у складі пропозиції повинен надати замовнику копію діючого на дату подання тендерної пропозиції сертифікати:
Сертифікат на систему управління безпечністю харчових продуктів. ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчовими продуктами. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюгу (ISO:22000:2018, IDT);
Сертифікат на систему екологічного управління. ДСТУ ISO 14001:2015 Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування (ISO 14001:2015, IDT);
Сертифікат на систему управління якості. ДСТУ ISO 90001:2015 (ISO 9001:2015, IDT). Системи управління якості. Вимоги.
КЛЕЙМУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ: Свинину клеймують та маркують згідно з вимогами Інструкції. Повинно бути проставлено ветеринарне клеймо овальної форми, яке підтверджує, що ветеринарно-санітарна експертиза свинини проведена в повному обсязі. ПАКУВАННЯ: Тара повинна відповідати характеру товару бути чиста, суха, без стороннього запаху та забезпечувати збереження та якість свинини під час транспортування і має містити всю необхідну інформацію про товар, згідно вимог чинного законодавства. Фасування у прозору упаковку до 25 кг. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Поставка відбувається спеціалізованим автотранспортом – ізотермічними автофургонами для перевезення м’яса та м’ясопродуктів.
Доставка товару транспортом постачальника, завантажувально - розвантажувальні роботи за рахунок постачальника
Вимоги до предмету закупівлі:
1. Якість продукції повинна відповідати вимогам ДСТУ, що має бути підтверджена посвідченнями та іншими документами відповідно до діючого законодавства або технічних умов виробника.
2. При поставці товару копії супровідних документів надаються на кожну партію товару.
3. При виявленні Замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника.
Умови поставки: Поставка товару невеликими партіями згідно заявок Замовника до 31 грудня 2025 року. При перевезенні предмету закупівлі Учасник зобов’язаний дотримуватися умов транспортування відповідно до Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні.
Термін поставки: поставка предмету закупівлі здійснюється Учасником невеликими партіями згідно заявки від Замовника до 9:00 години.
Місце поставки: 12420, Житомирська обл., Житомирський р-н., с. Тетерівка, вул. Шкільна 56
Доставка товарів транспортом постачальника, завантажувально-розвантажувальні роботи - за рахунок постачальника.
Якість та безпечність: предмет закупівлі за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками повинен відповідати вимогам діючих на території України державним стандартам. Предмет закупівлі не повинен містити ГМО.
Кожна партія предмету закупівлі має супроводжуватися документами (накладними, рахунками, документами, які засвідчують якість, безпеку та походження продукції).
Ціна на товар має бути визначена з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт і тари, та інших витрат, визначених законодавством.
Якщо будь-який із документів не може бути наданий з причин його втрати чинності або зміни форми, назви тощо, учасник надає інший рівнозначний документ або письмове пояснення.
Посада, прізвище, ініціали, власноручний підпис уповноваженої особи Учасника, завірені печаткою(за наявності)
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1500 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
12420, Україна, Житомирська область, село Тетерівка, вул.Шкільна, 56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
14 квітня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | оплата після отримання товару | Пiсляоплата | 30 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
28 березня 2025 18:30 |
Проєкт договору продукти харч.docx |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі | ||
Характеристики не суперечать |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
Інформація про відміну
Виконано
Дата відміни: | 02 квітня 2025 19:02 |
Причина відміни: | скорочення видатків на здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг |
Коментар щодо відміни: | протокол №54 від 02.04.2025р. скорочення обсягу видатків |
Документи:
02 квітня 2025 19:03
|
Електронний підпис |
02 квітня 2025 19:02
|
Протокол від 02.04.2025р..pdf |