Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Товар – код CPV 15110000-2 по ДК 021:2015 – М'ясо (М'ясо). РПЗ – 10.76. Учасник повинен до кінця строку подання тендерної пропозиції надіслати на електронну адресу замовника dovganyuk@sunpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2025-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y): заповнений проект договору, заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, заповнену та підписану Анкету для резидентів відповідно до додатку, скановані копії з документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. Посадова особа замовника, уповноважена здійснювати зв'язок з учасниками з технічних питань: фахівець: тел.05136 4-40-57 e-mail: ii_horbenko@sunpp.atom.gov.ua. Умови поставки товару: на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється партіями на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника. Умови оплати: протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ.
Очікувана вартість
1 039 328,00 UAH
UA-2025-03-28-001541-a 2bdfeae63fa94ec081e709c5418af896
Запит (ціни) пропозицій    Кваліфікація переможця
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Франко Юрій Аркадійович

380513642177 y_franko@sunpp.atom.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 31 березня 2025

Інформація про замовників

Найменування: ФІЛІЯ «ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ «ПІВДЕННОУКРАЇНСЬКА АТОМНА ЕЛЕКТРИЧНА СТАНЦІЯ» АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «НАЦІОНАЛЬНА АТОМНА ЕНЕРГОГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «ЕНЕРГОАТОМ»
Код ЄДРПОУ: 20915546
Вебсайт: http://www.sunpp.mk.ua
Місцезнаходження: Україна , Миколаївська обл., Південноукраїнськ,
Контактна особа: Франко Юрій Аркадійович
380513642177
y_franko@sunpp.atom.gov.ua
Категорія: Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Умови поставки товару: на умовах – DDP, відповідно до правил INCOTERMS в редакції 2010 року, з обов’язковою присутністю представника Постачальника. Поставка товару здійснюється партіями на підставі заявки, направленої Покупцем на електронну адресу Постачальника.
Умови оплати: протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 кілограм
Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
650 кілограм
Курятина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
20 кілограм
Биток яловичий, охолоджений, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограм
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
750 кілограм
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
40 кілограм
Окіст курячий, заморожений, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Свинина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
50 кілограм
Печінка куряча, заморожена, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Печінка яловича, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
250 кілограм
Ребро свинне, обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
10 кілограм
Серце куряче, заморожене
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
250 кілограм
Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1050 кілограм
М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Миколаївська область, Південноукраїнськ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 серпня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару протягом 180 календарних днів після постачання ТМЦ. Пiсляоплата 180 Календарні 100

Тендерна документація

28 березня 2025 09:43
ПРОЄКТ договору_Продукти харчування.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • биток
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • блок із знежилованого мяса
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Розмірний ряд Можливі значення:
  • маса шматків у блоці не менше 200 г
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • корейка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • окіст
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • ошийок
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • ребро обрізне
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • серце
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 03 квітня 2025 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК" 725 700,00
    UAH
    725 700,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ПП Южноукраїнський комбінат харчування 812 262,00
    UAH
    812 262,00
    UAH
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    02 квітня 2025 12:15
    Електронний підпис
    02 квітня 2025 12:15
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина биток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ребро обрізне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина серце
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    03 квітня 2025 09:11
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина биток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ребро обрізне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина серце
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Характеристики не суперечать ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    Очікує рішення 725 700,00
    UAH
    03 квітня 2025 10:00