Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

15110000-2 М’ясо
Очікувана вартість
730 500,00 UAH
UA-2025-03-27-007262-a 89b97e1d4788445a9c9abed6d0e829b2
Запит (ціни) пропозицій    Кваліфікація переможця
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Дарія Химин

+324473216 dszn.php@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 27 березня 2025

Інформація про замовників

Найменування: Комунальний Заклад Львівської Обласної Ради «Підбузький геріатричний пансіонат»
Код ЄДРПОУ: 03189021
Місцезнаходження: 82180, Україна , Львівська обл., Дрогобицький р-н, смт. Підбуж, вул. ІВАНА ФРАНКА, буд. 5
Контактна особа: Дарія Химин
+324473216
dszn.php@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


згідно договору
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1800 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 82180, Україна, Львівська область, Дрогобицький р-н смт. Підбуж, вул. ІВАНА ФРАНКА, буд. 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
600 кілограм
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 82180, Україна, Львівська область, Дрогобицький р-н смт. Підбуж, вул. ІВАНА ФРАНКА, буд. 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1200 кілограм
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 82180, Україна, Львівська область, Дрогобицький р-н смт. Підбуж, вул. ІВАНА ФРАНКА, буд. 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

27 березня 2025 14:16
договір мясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія Можливі значення:
  • перша
  • Наявність кісток Ні
    З шкірою Ні
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • четвертина задня
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 02 квітня 2025 15:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "НОВОВОЛИНСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ" 699 012,00
    UAH з ПДВ
    699 012,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 726 600,00
    UAH з ПДВ
    726 600,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Зуб Віталій Степанович 728 400,00
    UAH з ПДВ
    728 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    01 квітня 2025 20:05
    Електронний підпис
    01 квітня 2025 20:05
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія перша

    Публічні документи

    02 квітня 2025 14:52
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    28 березня 2025 16:40
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина четвертина задня

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "НОВОВОЛИНСЬКИЙ М’ЯСОКОМБІНАТ"
    #41429133
    Очікує рішення 699 012,00
    UAH з ПДВ
    02 квітня 2025 15:00