Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Соки
Очікувана вартість
122 500,00 UAH
UA-2025-03-27-001180-a e125ca2373c94d36a0827c4302e4f723
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Лілія Степанченко

+380975813211 baratov_pnd@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 27 березня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: БАРАТІВСЬКИЙ ПСИХОНЕВРОЛОГІЧНИЙ ІНТЕРНАТ
Код ЄДРПОУ: 02770110
Місцезнаходження: 55604, Україна , Миколаївська обл., с. Баратівка , вул. Степова,1
Контактна особа: Лілія Степанченко
+380975813211
baratov_pnd@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2500 літр
Соки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 55604, Україна, Миколаївська область, с.Баратівка, вул. Степова,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Банківські 100

Тендерна документація

27 березня 2025 09:38
Проект договору Сік фруктовий ЗЦ.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Додатки Можливі значення:
  • персик
  • Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Упаковка Можливі значення:
  • пляшка картонна
  • Освітлений Ні
    Наявність м'якоті Так
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • персик
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Бренд Можливі значення:
  • СОКИ УКРАЇНИ
  • Об'єм від 1 до 1 літр

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 01 квітня 2025 09:37

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП КОВАЛЬ АЛЬОНА ЮРІЇВНА 70 900,00
    UAH з ПДВ
    70 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Спарта 2015" 88 050,00
    UAH з ПДВ
    88 050,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Поінт-Фуд" 88 740,00
    UAH з ПДВ
    88 740,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ІВАНІШИНА ЛЮДМИЛА ОЛЕКСАНДРІВНА" 90 000,00
    UAH з ПДВ
    90 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Гусєва Ольга Борисівна" 98 125,00
    UAH з ПДВ
    98 125,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "САНДОРА" 104 850,00
    UAH з ПДВ
    104 850,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    31 березня 2025 19:20
    Електронний підпис
    30 березня 2025 16:06
    Електронний підпис
    28 березня 2025 14:47
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд СОКИ УКРАЇНИ
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1 літр

    Публічні документи

    31 березня 2025 23:04
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд СОКИ УКРАЇНИ
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1 літр

    Публічні документи

    27 березня 2025 13:56
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд СОКИ УКРАЇНИ
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1 літр

    Публічні документи

    31 березня 2025 16:48
    Електронний підпис
    31 березня 2025 16:48
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд СОКИ УКРАЇНИ
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1 літр

    Публічні документи

    31 березня 2025 14:36
    Електронний підпис
    31 березня 2025 14:36
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд СОКИ УКРАЇНИ
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1 літр

    Публічні документи

    27 березня 2025 11:29
    Електронний підпис
    27 березня 2025 11:29
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд СОКИ УКРАЇНИ
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1 літр

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП КОВАЛЬ АЛЬОНА ЮРІЇВНА
    #3115820267
    Переможець 70 900,00
    UAH з ПДВ
    01 квітня 2025 10:44

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 01 квітня 2025 10:44

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП КОВАЛЬ АЛЬОНА ЮРІЇВНА
    #3115820267
    70 900,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    02 квітня 2025 11:45
    56.pdf укладений
    02 квітня 2025 11:45