Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Печінка яловича, заморожена
Очікувана вартість
263 010,00 UAH
UA-2025-03-26-007524-a cc30d8e5059b4774965e066087561906
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Анна Нечипоренко

+380668960856 zosh26-sumy@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 26 березня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Сумський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №26 Сумської міської ради
Код ЄДРПОУ: 21111198
Місцезнаходження: 40007, Україна , Сумська обл., м. Суми, вул. Охтирська, буд. 21
Контактна особа: Анна Нечипоренко
+380668960856
zosh26-sumy@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
570 кілограм
Курятина
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40007, Україна, Сумська область, м. Суми, вул. Охтирська, буд. 21
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 квітня 2025  —  31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
720 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40007, Україна, Сумська область, м. Суми, вул. Охтирська, буд. 21
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 квітня 2025  —  31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
150 кілограм
Печінка яловича, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40007, Україна, Сумська область, м. Суми, вул. Охтирська, буд. 21
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 квітня 2025  —  31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Поставку Товару Постачальник здійснює невеликими партіями п’ять разів на тиждень з понеділка по п’ятницю до 06.30 години на підставі заявок Замовника протягом дії Договору. Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

26 березня 2025 13:56
1 Проект договору мя'со.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Наявність кісток Ні
З шкірою Ні
Відповідність ДСТУ 3143 Так
Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 31 березня 2025 01:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ГОНЧАРЕНКО АРТЕМ ЮРІЙОВИЧ" 199 797,00
    UAH з ПДВ
    199 797,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Коваленко Сергій Миколайович 204 900,00
    UAH з ПДВ
    204 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Журавка" 243 000,00
    UAH з ПДВ
    243 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Пономаренко Ольга Віталіївна" 262 740,00
    UAH з ПДВ
    262 740,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    28 березня 2025 15:57
    Електронний підпис
    28 березня 2025 15:57
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене

    Публічні документи

    28 березня 2025 14:54
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    26 березня 2025 14:12
    Електронний підпис
    26 березня 2025 14:12
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене

    Публічні документи

    29 березня 2025 10:14
    Електронний підпис
    29 березня 2025 10:14
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ГОНЧАРЕНКО АРТЕМ ЮРІЙОВИЧ"
    #3271508637
    Переможець 199 797,00
    UAH з ПДВ
    31 березня 2025 11:31

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 31 березня 2025 11:31

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ГОНЧАРЕНКО АРТЕМ ЮРІЙОВИЧ"
    #3271508637
    199 797,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    03 квітня 2025 10:59
    Договір м'ясо №8.pdf укладений
    03 квітня 2025 10:58