Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Очікувана вартість
238 311,00 UAH
UA-2025-03-25-005363-a 7cd1e3dc3a3b4e0ab8a3208fdc41c8af
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Аліна Корзун

+380674141791 tmo2_alina@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 25 березня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛІКАРНЯ №2 ІМ. В.П.ПАВЛУСЕНКА" ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 42789136
Місцезнаходження: 10004, Україна , Житомирська обл., м. Житомир, вул. Романа Шухевича, буд. 2-А
Контактна особа: Аліна Корзун
+380674141791
tmo2_alina@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Графік постачання: квітень-грудень 2025 року. Орієнтовно - кожного дня, партіями, згідно попередніх заявок Замовника на протязі 3 (трьох) діб з дня отримання замовлення. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ТУ та ДСТУ. Сертифікат якості, відповідності або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами,повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України. У посвідченні про якість наводиться найменування підприємства – виробника, дата відвантаження, найменування і сорт продукту, вид упаковки, дата і час виготовлення, умови зберігання, термін зберігання і відповідність певній нормативній документації. Якість товару при поставці повинна бути підтверджена якісними посвідченнями , які додаються до кожної видаткової накладної.
Товар повинен передаватись в установу в неушкодженій упаковці, яка відповідає характеру, забезпечує цілісність товару та збереженню його якості під час транспортування.
Строк придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% від загального терміну зберігання. Термін придатності повинен бути вказаний в супровідній документації.
Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом Постачальника згідно з правилами перевезення продовольчих продуктів. Водій та особи, що його супроводжують, повинні мати санітарну книжку з відміткою, дійсною на момент кожного завозу кожної партії товару та представляти за вимогою замовника та забезпечені санітарним одягом.
Ціни вказуються за один кілограм товару (з ПДВ) з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, транспортних витрат, навантажувально-розвантажувальних робіт та тари.
Місце поставки товару: м. Житомир, вул. Р. Шухевича, 2-а, харчоблок лікарні.
Якщо товар виявиться неякісним або таким, що не відповідає умовам цього Договору, Постачальник зобов’язаний замінити цей товар. Всі витрати, пов’язані із заміною товару належної якості (транспортні витрати, тощо) несе Постачальник
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
900 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 10004, Україна, Житомирська область, Житомир, вул. Романа Шухевича, 2-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

25 березня 2025 11:47
Договір шаблон.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 28 березня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Рудь Віта Вікторівна" 200 700,00
    UAH з ПДВ
    200 700,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Михальченко Руслан Петрович" 206 010,00
    UAH з ПДВ
    206 010,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Бобровницький Максим Вікторович" 220 536,00
    UAH з ПДВ
    220 536,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    27 березня 2025 19:04
    Електронний підпис
    27 березня 2025 19:04
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    26 березня 2025 08:37
    Електронний підпис
    26 березня 2025 08:37
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    27 березня 2025 16:48
    Електронний підпис
    27 березня 2025 16:48
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Рудь Віта Вікторівна"
    #3258718686
    Переможець 200 700,00
    UAH з ПДВ
    28 березня 2025 10:14

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 28 березня 2025 10:14

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "Рудь Віта Вікторівна"
    #3258718686
    200 700,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    01 квітня 2025 14:46
    506.pdf укладений
    01 квітня 2025 14:43