Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сік яблучний 100%, прямого віджиму, пастеризований; Сік томатний 100%, відновлений, стерилізований; Сік виноградний 100%, відновлений, пастеризований; Сік апельсиновий 100%, відновлений, пастеризований; Нектар персиковий, стерилізований
Очікувана вартість
68 550,00 UAH
UA-2025-03-20-005116-a 3a00327d358a49bfb82565a489ce1feb
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Анастасія Дядченко

+380534623440 1785105@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 20 березня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ КАРЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 44104383
Вебсайт: https://osvita.karlivka-mrada.gov.ua
Місцезнаходження: 39500, Україна , Полтавська обл., Карлівський р-н, місто Карлівка, вул. Полтавський шлях, будинок 85
Контактна особа: Анастасія Дядченко
+380534623440
1785105@ukr.net
Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


Постачання Товару здійснюється партіями, відповідно до заявок закладів освіти Замовника, в строк до 30 червня 2025 року
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1050 літр
Сік яблучний 100%, прямого віджиму, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, Заклади освіти Карлівської територіальної громади
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
160 літр
Сік томатний 100%, відновлений, стерилізований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, Заклади освіти Карлівської територіальної громади
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
180 літр
Сік виноградний 100%, відновлений, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, Заклади освіти Карлівської територіальної громади
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
125 літр
Сік апельсиновий 100%, відновлений, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, Заклади освіти Карлівської територіальної громади
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
310 літр
Нектар персиковий, стерилізований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Полтавська область, Заклади освіти Карлівської територіальної громади
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 30 червня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Замовник оплачує вартість кожної поставленої партії Товару по безготівковому розрахунку протягом 30 календарних днів з дати постачання партії Товару, що підтверджується видатковою накладною підписаною Сторонами. Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

20 березня 2025 11:47
Договір сік фруктовий, томатний.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • яблуко
  • Вид Можливі значення:
  • прямого віджиму
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • стерилізований
  • Основа соку Можливі значення:
  • томат
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • виноград
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • апельсин
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • стерилізований
  • Основа напою Можливі значення:
  • персик
  • Вид Можливі значення:
  • нектар
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 25 березня 2025 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Приватне підприємство "Діадема" 54 016,50
    UAH з ПДВ
    54 016,50
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮСМАК" 63 584,40
    UAH з ПДВ
    63 584,40
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    24 березня 2025 16:13
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид прямого віджиму
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку томат
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку апельсин
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою персик

    Публічні документи

    24 березня 2025 17:45
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид прямого віджиму
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку томат
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку апельсин
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою персик

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Приватне підприємство "Діадема"
    #21078029
    Переможець 54 016,50
    UAH з ПДВ
    25 березня 2025 10:10

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 25 березня 2025 10:10

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Приватне підприємство "Діадема"
    #21078029
    54 016,50
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    28 березня 2025 14:20
    Договір № 183 від 28.03.2025 р..pdf укладений
    28 березня 2025 14:19