Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Язик яловичий, заморожений; Печінка яловича, заморожена; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Очікувана вартість
1 185 700,00 UAH
UA-2025-03-19-012721-a a0f2801aef694eaaabb5311867b354de
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Возна Марина

+380459746012 lvlvorzel@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 19 березня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Санаторій "Ворзель" СБУ
Код ЄДРПОУ: 39852527
Місцезнаходження: 08296, Україна , Київська обл., селище Ворзель, вул. Захисників України, 5
Контактна особа: Возна Марина
+380459746012
lvlvorzel@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Постачання частинами, протягом дії договору дра рази на тиждень з 09:00 до 11:00 години
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 кілограм
Язик яловичий, заморожений
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08296, Україна, Ворзель, Вул. Захисників України 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
250 кілограм
Печінка яловича, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08296, Україна, Ворзель, Вул. Захисників України 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3500 кілограм
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08296, Україна, Ворзель, Вул. Захисників України 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
600 кілограм
Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08296, Україна, Ворзель, Вул. Захисників України 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1200 кілограм
Філе куряче, охолоджене, перша категорія, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08296, Україна, Ворзель, Вул. Захисників України 5
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Розрахунки за Товар здійснюються ПОКУПЦЕМ не пізніше 15 (п'ятнадцять) банківських днів з дня одержання Товару на підставі видаткової накладної з можливістю відстрочки платежу до кінця бюджетного року при наявності бюджетних призначень на ці цілі. Пiсляоплата 15 Банківські 100

Тендерна документація

19 березня 2025 16:39
договір мясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • язик
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • четвертина задня
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія Можливі значення:
  • перша
  • Наявність кісток Ні
    З шкірою Ні
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 22 березня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ" 1 063 284,00
    UAH з ПДВ
    1 063 284,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГПРОДСЕРВІС ПЛЮС" 1 067 484,00
    UAH з ПДВ
    1 067 484,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ " 1 116 000,00
    UAH з ПДВ
    1 116 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    21 березня 2025 14:35
    Електронний підпис
    21 березня 2025 14:35
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія перша

    Публічні документи

    21 березня 2025 17:01
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія перша
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    21 березня 2025 07:58
    Електронний підпис
    21 березня 2025 07:58
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Характеристики не суперечать ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина четвертина задня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Категорія перша

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ"
    #2569218132
    Переможець 1 063 284,00
    UAH з ПДВ
    24 березня 2025 09:07

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 24 березня 2025 09:07

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ЛАШХІА ЛАША ОМАРОВИЧ"
    #2569218132
    1 063 284,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    27 березня 2025 16:43
    Договір 56.pdf укладений
    27 березня 2025 16:42