Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Консерви рибні в томаті
Очікувана вартість
349 600,00 UAH
UA-2025-03-17-001304-a 1bce9c88bb674b51af506e43f8ade22a
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Мерещенко Наталя Олександрівна

0630317784 kpni@meta.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 17 березня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Кропивницький психоневрологічний інтернат
Код ЄДРПОУ: 03190320
Вебсайт: https://kpn.internat.org.ua
Місцезнаходження: 25004, Україна , Кіровоградська обл., КРОПИВНИЦЬКИЙ, Кропивницький , вулиця Чернишевського,36
Контактна особа: Мерещенко Наталя Олександрівна
0630317784
kpni@meta.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15240000-2: Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
800 кілограм
Консерви з бичків в томатному соусі, стерилізовані
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 25004, Україна, Кіровоградська область, КРОПИВНИЦЬКИЙ, Кропивницький , вулиця Чернишевського,36
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15240000-2 — Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви
1100 кілограм
Консерви з кільки в томатному соусі, стерилізовані
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 25004, Україна, Кіровоградська область, КРОПИВНИЦЬКИЙ, Кропивницький , вулиця Чернишевського,36
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15240000-2 — Рибні консерви та інші рибні страви і пресерви

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 20 Календарні 100

Тендерна документація

17 березня 2025 09:49
Договір проєкт 2025.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Вид сировини Можливі значення:
  • бички
  • Тип Можливі значення:
  • в томатному соусі
  • Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини Можливі значення:
  • кілька
  • Тип Можливі значення:
  • в томатному соусі
  • Стерилізовано Так

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 21 березня 2025 11:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮСМАК" 239 178,00
    UAH з ПДВ
    239 178,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ДИСТРИБУЦІЯ-ЦЕНТР" 275 730,00
    UAH з ПДВ
    275 730,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Спарта 2015" 282 861,00
    UAH з ПДВ
    282 861,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ОЛОМПІЄВ МИКОЛА БОРИСОВИЧ" 292 204,00
    UAH з ПДВ
    292 204,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ЛІНЧЕВСЬКА КАТЕРИНА ВОЛОДИМИРІВНА" 293 090,00
    UAH з ПДВ
    293 090,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    20 березня 2025 17:13
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини бички
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини кілька
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так

    Публічні документи

    18 березня 2025 15:41
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини бички
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини кілька
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так

    Публічні документи

    20 березня 2025 23:52
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини бички
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини кілька
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так

    Публічні документи

    20 березня 2025 19:06
    Електронний підпис
    20 березня 2025 19:06
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини бички
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини кілька

    Публічні документи

    20 березня 2025 11:43
    Електронний підпис
    20 березня 2025 11:43
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини бички
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип в томатному соусі
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сировини кілька

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮСМАК"
    #45718686
    Переможець 239 178,00
    UAH з ПДВ
    21 березня 2025 13:03

    Документи

    21 березня 2025 13:03
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 21 березня 2025 13:03

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮСМАК"
    #45718686
    239 178,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    21 березня 2025 13:03
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    25 березня 2025 11:43
    132.PDF укладений
    25 березня 2025 11:42