Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019,Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019,Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019,Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Печінка яловича, заморожена,Язик яловичий, заморожений
Очікувана вартість
2 099 895,00 UAH
UA-2025-02-13-012453-a 8683a3e0bef94c35ae22f5af8588186d
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Ногіна Тетяна Олексіївна

380445314976 t.nogina@knute.edu.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 13 лютого 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ДЕРЖАВНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Код ЄДРПОУ: 44470624
Вебсайт: https://knute.edu.ua
Місцезнаходження: 02156, Україна , Київська обл., Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул.Кіото, будинок 19
Контактна особа: Ногіна Тетяна Олексіївна
380445314976
t.nogina@knute.edu.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Згідно договору
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 кілограм
Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул.Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
400 кілограм
Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул. Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1000 кілограм
Корейка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул.Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
4000 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул. Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5283 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул. Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограм
Печінка яловича, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул. Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5 кілограм
Язик яловичий, заморожений
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 02156, Україна, Київська область, Київ, Україна, 02156, місто Київ, вул. Мілютенка, 4
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 14 Банківські 100

Тендерна документація

13 лютого 2025 16:10
Проєкт Договору .docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • ошийок
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • корейка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Наявність кісток Так
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • язик
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 18 лютого 2025 17:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю "КРАФТ МІТ" 1 484 763,00
    UAH з ПДВ
    1 484 763,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "РУМИТ" 1 510 536,00
    UAH з ПДВ
    1 510 536,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“" 1 520 157,00
    UAH з ПДВ
    1 520 157,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БОРЩІВСЬКЕ КБ" 1 593 780,00
    UAH з ПДВ
    1 593 780,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПП "РОСА" 1 598 770,14
    UAH з ПДВ
    1 598 770,14
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ " 1 674 288,00
    UAH з ПДВ
    1 674 288,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю “Гранат” 1 694 946,00
    UAH з ПДВ
    1 694 946,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СМАРТ ІНТЕГРАЦІЯ" 1 699 077,90
    UAH з ПДВ
    1 699 077,90
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК" 1 708 510,32
    UAH з ПДВ
    1 708 510,32
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Дорогань Дарія Валеріївна 1 821 942,00
    UAH з ПДВ
    1 821 942,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    17 лютого 2025 14:40
    Електронний підпис
    17 лютого 2025 14:40
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    14 лютого 2025 13:04
    Електронний підпис
    14 лютого 2025 13:04
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    17 лютого 2025 13:58
    Електронний підпис
    17 лютого 2025 13:58
    Електронний підпис
    14 лютого 2025 16:07
    Електронний підпис
    14 лютого 2025 16:07
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    17 лютого 2025 00:48
    Електронний підпис
    17 лютого 2025 00:48
    Електронний підпис
    14 лютого 2025 00:31
    Електронний підпис
    14 лютого 2025 00:31
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно

    Публічні документи

    14 лютого 2025 11:16
    Електронний підпис
    14 лютого 2025 11:16
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    15 лютого 2025 07:04
    Електронний підпис
    15 лютого 2025 07:04
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    18 лютого 2025 10:27
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик

    Публічні документи

    17 лютого 2025 18:13
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик

    Публічні документи

    16 лютого 2025 06:55
    Електронний підпис
    16 лютого 2025 06:54
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    15 лютого 2025 16:00
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    Товариство з обмеженою відповідальністю "КРАФТ МІТ"
    #44863090
    Переможець 1 484 763,00
    UAH з ПДВ
    19 лютого 2025 09:01

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 19 лютого 2025 09:01

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю "КРАФТ МІТ"
    #44863090
    1 484 763,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    25 лютого 2025 15:17
    95.pdf укладений
    25 лютого 2025 15:15