Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий; ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Очікувана вартість
455 304,00 UAH
UA-2025-02-11-004643-a f13e6d924303487cb858bd3df1d46095
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Приходько Лариса Володимирівна

380472311022 econom_hosp2016@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 11 лютого 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство "Черкаський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни Черкаської обласної ради"
Код ЄДРПОУ: 02005645
Місцезнаходження: 18035, Україна , Черкаська обл., Черкаси, ВУЛИЦЯ ДАХНІВСЬКА СІЧ, будинок 1
Контактна особа: Приходько Лариса Володимирівна
380472311022
econom_hosp2016@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2000 кілограм
Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 18035, Україна, Черкаська область, Черкаси, ВУЛИЦЯ ДАХНІВСЬКА СІЧ, будинок 1 (харчоблок)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 26 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М'ясопродукти
300 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 18035, Україна, Черкаська область, Черкаси, ВУЛИЦЯ ДАХНІВСЬКА СІЧ, будинок 1 (харчоблок)
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 26 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М'ясопродукти

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 10 Банківські 100

Тендерна документація

11 лютого 2025 11:26
Проєкт договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 14 лютого 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ПРЕМ'ЄР" 279 006,00
    UAH з ПДВ
    279 006,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ЧЕРКАСЬКИЙ М'ЯСОКОМБІНАТ" 341 000,00
    UAH з ПДВ
    341 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "СМАЧНЕНЬКО" 363 300,00
    UAH з ПДВ
    363 300,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Циблієв В.Я. 396 089,00
    UAH з ПДВ
    396 089,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АЛЕКС ПРОФІ" 400 920,00
    UAH з ПДВ
    400 920,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ТКАЧЕНКО МАРИНА ОЛЕКСАНДРІВНА" 411 100,00
    UAH з ПДВ
    411 100,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    11 лютого 2025 12:52
    Електронний підпис
    11 лютого 2025 12:52
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    13 лютого 2025 12:42
    Електронний підпис
    13 лютого 2025 12:42
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    13 лютого 2025 16:13
    Електронний підпис
    13 лютого 2025 16:13
    Електронний підпис
    13 лютого 2025 16:09
    Електронний підпис
    13 лютого 2025 16:09
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    13 лютого 2025 09:20
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    13 лютого 2025 18:00
    Електронний підпис
    13 лютого 2025 18:00
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    13 лютого 2025 11:52
    Електронний підпис
    13 лютого 2025 11:52
    Електронний підпис
    12 лютого 2025 11:46
    Електронний підпис
    12 лютого 2025 11:46
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ПРЕМ'ЄР"
    #23940728
    Переможець 279 006,00
    UAH з ПДВ
    14 лютого 2025 12:20

    Документи

    14 лютого 2025 12:20
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 14 лютого 2025 12:20

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "ПРЕМ'ЄР"
    #23940728
    279 006,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    14 лютого 2025 12:20
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    18 лютого 2025 14:25
    50.pdf укладений
    18 лютого 2025 14:24