Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М’ясо (М'ясо куряче свіже чи охолоджене – відповідний код 15112130-6; М’ясо свинне свіже чи охолоджене – відповідний код 15113000-3; М’ясо яловиче свіже чи охолоджене – відповідний код 15111100-0 )
Очікувана вартість
200 085,00 UAH
UA-2025-02-07-006384-a 1e062c6ae8ce4ac09c4dae6b420bc46c
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Лотошинська Лілія Іванівна

380322757723 tenderlnmu@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 07 лютого 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ДАНИЛА ГАЛИЦЬКОГО
Код ЄДРПОУ: 02010793
Місцезнаходження: 79010 , Україна , Львівська обл., Львів, 79010, Львівська обл., місто Львів, ВУЛИЦЯ ПЕКАРСЬКА, будинок 69
Контактна особа: Лотошинська Лілія Іванівна
380322757723
tenderlnmu@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Постачальник власними силами, засобами та за власний рахунок здійснює поставку Товару дрібними партіями відповідно до заявок, по мірі необхідності комплексу студентського харчування (КСХ), тобто частинами від кількості, зазначеної в специфікації термін поставки до 31 грудня 2025 року. Поставка продукції виконується протягом 1 (одного) календарного дня з моменту одержання Учасником заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті тощо), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.
Оплата здійснюється Замовником за фактично отриманий належної якості Товар шляхом безготівкового переказу коштів на поточний рахунок Постачальника, протягом тридцяти банківських днів, після поставки товару та пред’явлення Постачальником рахунку на оплату (інвойсу) та підписаного Сторонами акту приймання-передачі Товару або видаткової накладної.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
776 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79010 , Україна, Львівська область, Львів, Шімзерів, 3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
180 кілограм
Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79010 , Україна, Львівська область, Львів, Шімзерів, 3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
240 кілограм
Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79010 , Україна, Львівська область, Львів, Шімзерів, 3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
130 кілограм
Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79010 , Україна, Львівська область, Львів, Шімзерів, 3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
10 кілограм
Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79010 , Україна, Львівська область, Львів, Шімзерів, 3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
5 кілограм
Печінка яловича, охолоджена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 79010 , Україна, Львівська область, Львів, Шімзерів, 3а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Банківські 100

Тендерна документація

07 лютого 2025 12:19
Проект договору м'ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • стегно
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Наявність кісток Так
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • лопатка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • ошийок
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • корейка без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 12 лютого 2025 13:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО" 190 439,46
    UAH з ПДВ
    190 439,46
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "БОРЩІВСЬКЕ КБ" 197 430,00
    UAH з ПДВ
    197 430,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    07 лютого 2025 15:06
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    10 лютого 2025 23:40
    Електронний підпис
    10 лютого 2025 23:40
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина лопатка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина ошийок
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина корейка без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
    #31789715
    Переможець 190 439,46
    UAH з ПДВ
    12 лютого 2025 14:24

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 12 лютого 2025 14:24

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО"
    #31789715
    190 439,46
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    30 квітня 2025 16:27
    Електронний підпис зміни до договору
    22 квітня 2025 10:32
    дод.угода №1 до договору № 81 від 14.02.2025.pdf зміни до договору
    22 квітня 2025 10:32
    Електронний підпис укладений
    14 лютого 2025 13:00
    договір №81 від 14.02.2025.pdf укладений
    14 лютого 2025 13:00

    Зміни до договору

    Дата внесення змін до договору:
    22 квітня 2025
    Дата публікації змін до договору:
    22 квітня 2025
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • покращення якості предмета закупівлі, за умови що таке покращення не призведе до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Зміна найменування та реквізитів Замовника
    Номер договору про закупівлю: 81
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

    Ціни за одиницю:

    Конкретна назва предмета закупівлі Кількість Одиниці виміру Ціна за одиницю
    Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 776 кілограм 147,96
    UAH з ПДВ
    Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 180 кілограм 84,96
    UAH з ПДВ
    Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг 240 кілограм 147,96
    UAH з ПДВ
    Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг 130 кілограм 174,96
    UAH з ПДВ
    Корейка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг 10 кілограм 174,96
    UAH з ПДВ
    Печінка яловича, охолоджена, 1 кг 5 кілограм 64,98
    UAH з ПДВ

    Виконання договору

    Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
    Строк дії за договором: 14 лютого 2025 — 31 грудня 2025
    Сума оплати за договором: 190 439,46
    UAH з ПДВ