Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Соки та нектари фруктові та овочеві в асортименті (Код ДК 021:2015 15320000-7 Фруктові та овочеві соки)
Очікувана вартість
225 000,00 UAH
UA-2025-02-07-005057-a 1c94caa563664bff93c9dae5d163c819
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Тетяна Валігура

+380679231118 valigura@tdmu.edu.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 07 лютого 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ МЕДИЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ І.Я.ГОРБАЧЕВСЬКОГО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ
Код ЄДРПОУ: 02010830
Місцезнаходження: 46001, Україна , Тернопільська обл., м. Тернопіль, майдан Волі, буд. 1
Контактна особа: Тетяна Валігура
+380679231118
valigura@tdmu.edu.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15320000-7: Фруктові та овочеві соки


Нектар «НАШ СІК» яблуко-виноград, 0,95 л - 600 л
Нектар «НАШ СІК» вишневий, 0,95 л - 600 л
Нектар «НАШ СІК» мультифрукт, 0,95 л - 600 л
Нектар «НАШ СІК» яблуко, 0,95 л - 600 л
Нектар «НАШ СІК» апельсин, 0,95 л - 500 л
Сік «НАШ СІК» яблучно-персиковий з м’якоттю, 0,95л - 500 л
Сік «НАШ СІК» томатний 100% 0,95л- 300л

Усі продукти повинні відповідати наступним вимогам:
1. Смак і запах притаманні для відповідного виду соку, без стороннього присмаку та запаху.
2. Маркування повинне містити інформацію: найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності тощо.
3. Кожна партія товарів повинна супроводжуватись документами, що засвідчують якість та безпеку.
4. Мінімальний термін придатності товару на момент поставки Замовнику повинен складати не менше 80% до загального терміну зберігання.
5. Товари повинні відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам ДСТУ, ГОСТ, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР, встановленим санітарно-гігієнічним нормам.
6. Тара та упаковка для поставки товару повинні бути виготовлені з матеріалів, дозволених для використання в Україні, забезпечувати якість товару при перевезенні та зберіганні.
7. Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.
8. Товар поставляється партіями у відповідності до заявки. Кількість, асортимент товарів узгоджується перед поставкою чергової партії.
9. Транспортування повинно входити у вартість товарів.
10. Місце поставки:
- м. Тернопіль, вул. Торговиця, 3;
- м. Тернопіль, вул. Коцюбинського, 18а;
- м. Тернопіль, майдан Волі, 1;
- Теребовлянський район, с. Лошнів, НОК «Червона калина»
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
500 літр
Нектар апельсиновий, стерилізований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
600 літр
Нектар яблучно-виноградний, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
600 літр
Нектар вишневий, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
600 літр
Нектар мультифруктовий, стерилізований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
300 літр
Сік томатний 100%, без цукру, відновлений, стерилізований, фасування 0,95л
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
500 літр
Соки
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки
600 літр
Нектар яблучний, пастеризований
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 46001, Україна, Тернопільська область, м.Тернопіль, м-н Волі,1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15320000-7 — Фруктові та овочеві соки

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 7 Банківські 100

Тендерна документація

07 лютого 2025 11:33
Проєкт Договору (соки).docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Спосіб обробки Можливі значення:
  • стерилізований
  • Основа напою Можливі значення:
  • апельсин
  • Вид Можливі значення:
  • нектар
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Додатки Можливі значення:
  • виноград
  • Основа напою Можливі значення:
  • яблуко
  • Вид Можливі значення:
  • нектар
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа напою Можливі значення:
  • вишня
  • Вид Можливі значення:
  • нектар
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • стерилізований
  • Основа напою Можливі значення:
  • мультифрукт
  • Вид Можливі значення:
  • нектар
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Ні
    Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Упаковка Можливі значення:
  • пляшка картонна
  • Освітлений Ні
    Наявність м'якоті Так
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • стерилізований
  • Основа соку Можливі значення:
  • томат
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Об'єм 0.95 літр
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки Можливі значення:
  • яблуко
  • Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Кількість соку або плодової частини у складі Можливі значення:
  • 100
  • Об'єм від 1.93 до 1.93
    Упаковка Можливі значення:
  • пляшка картонна
  • Освітлений Ні
    Наявність м'якоті Так
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа соку Можливі значення:
  • персик
  • Вид Можливі значення:
  • відновлений
  • Бренд Можливі значення:
  • НАШ СІК
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки Можливі значення:
  • пастеризований
  • Основа напою Можливі значення:
  • яблуко
  • Вид Можливі значення:
  • нектар
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 12 лютого 2025 08:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Микитюк Ігор Володимирович 179 820,00
    UAH з ПДВ
    179 820,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "АВІДАЛЬ" 191 910,00
    UAH з ПДВ
    191 910,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Борис Віктор Степанович" 216 100,00
    UAH з ПДВ
    216 100,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    11 лютого 2025 16:31
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою апельсин
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою вишня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою мультифрукт
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку томат
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 0.95 літр
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1.93
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд НАШ СІК
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар

    Публічні документи

    11 лютого 2025 20:28
    Електронний підпис
    11 лютого 2025 20:28
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою апельсин
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою вишня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою мультифрукт
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку томат
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 0.95 літр
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд НАШ СІК
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1.93
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований

    Публічні документи

    10 лютого 2025 17:24
    Електронний підпис
    10 лютого 2025 17:24
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою апельсин
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки виноград
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою мультифрукт
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку томат
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки стерилізований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 0.95 літр
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Бренд НАШ СІК
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид відновлений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа соку персик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність м'якоті Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Освітлений Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка пляшка картонна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Об'єм 1.93
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Кількість соку або плодової частини у складі 100
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Цукор або підсолоджувачі у складі Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Додатки яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид нектар
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Основа напою вишня
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки пастеризований

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Микитюк Ігор Володимирович
    #2942815673
    Переможець 179 820,00
    UAH з ПДВ
    12 лютого 2025 14:36

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 12 лютого 2025 14:36

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Микитюк Ігор Володимирович
    #2942815673
    179 820,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    13 лютого 2025 11:59
    дог. №94.PDF укладений
    13 лютого 2025 11:52
    дог. №94.PDF укладений
    12 лютого 2025 17:12