Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М’ясопродукти (Сардельки з свинини, яловичини; сосиски з свинини, яловичини; ковбаса напівкопчена)
Очікувана вартість
928 484,53 UAH
UA-2025-01-28-008340-a cbeeb7a5302e4175b5044558f8759fbc
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Антончик Ірина Іванівна

+380432520933 antonchukiruna@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 28 січня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Вище професійне училище Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м.Вінниця) Львівський державний університет безпеки життєдіяльності
Код ЄДРПОУ: 38821236
Вебсайт: http://vpu.ldubgd.edu.ua
Місцезнаходження: 21020, Україна , Вінницька обл., місто Вінниця, вулиця Генерала Арабея 7
Контактна особа: Антончик Ірина Іванівна
+380432520933
antonchukiruna@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Доставка товару здійснюється за рахунок постачальника. Поставка товару здійснюється партіями, відповідно до поданих заявок представника Замовника - до трьох разів на тиждень. Заявки подаються Замовником відповідно до потреби по телефону та/або поштово, та/або електронною поштою (зазначеною в реквізитах Постачальника) та/або через експедитора. Постачальник повинен здійснити поставку товару протягом 1 (одного) дня з моменту отримання заявки від Замовника
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1751 кілограм
Сосиски з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21020, Україна, Вінницька область, місто Вінниця, вулиця Генерала Арабея 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
2327 кілограм
Сардельки з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21020, Україна, Вінницька область, місто Вінниця, вулиця Генерала Арабея 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
1300 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 21020, Україна, Вінницька область, місто Вінниця, вулиця Генерала Арабея 7
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 20 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Розрахунки проводяться в межах бюджетних призначень Замовника, на підставі п.1 ст. 49 Бюджетного кодексу України за фактом отримання товару шляхом оплати видаткових накладних Постачальника на умовах відстрочки платежу до 30 календарних днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товари здійснюється протягом 7 календарних днів з дати відкриття асигнувань на реєстраційних рахунках Замовника. Пiсляоплата 30 Календарні 100
Підписання договору Доставка товару здійснюється за рахунок Постачальника. Повторювана поставка 30 Календарні 100

Тендерна документація

28 січня 2025 12:38
Проект договору (Мясородукти).DOC
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • сосиски
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 31 січня 2025 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Пилипчук І.І. 480 518,00
    UAH з ПДВ
    480 518,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Пивовар Андрій Петрович 618 470,00
    UAH з ПДВ
    618 470,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Мельник К.В. 648 192,00
    UAH з ПДВ
    648 192,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП КОЛОМІЄЦЬ ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА 687 795,90
    UAH з ПДВ
    687 795,90
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ЮДАР-М" 708 837,06
    UAH з ПДВ
    708 837,06
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП МУКОСЄЄВА ОЛЕНА КАС'ЯНІВНА 732 050,00
    UAH з ПДВ
    732 050,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "БІЛАН АНТОН БОРИСОВИЧ " 790 032,00
    UAH з ПДВ
    790 032,00
    UAH з ПДВ
    Немає Документи
    ТОВ АЛАН 851 364,00
    UAH з ПДВ
    851 364,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП БОНДАРУК СВІТЛАНА ВОЛОДИМИРІВНА 886 480,00
    UAH з ПДВ
    886 480,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ " "КРАЇНА ВІЛЬНИХ"" 923 004,00
    UAH з ПДВ
    923 004,00
    UAH з ПДВ
    Немає Документи

    Публічні документи

    29 січня 2025 17:04
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    29 січня 2025 19:51
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    30 січня 2025 14:52
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    29 січня 2025 19:06
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    30 січня 2025 21:03
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    29 січня 2025 21:33
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    29 січня 2025 13:42
    Електронний підпис
    29 січня 2025 13:42
    Електронний підпис

    Публічні документи

    28 січня 2025 13:42
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    28 січня 2025 14:32
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    29 січня 2025 21:32
    Електронний підпис
    29 січня 2025 21:32
    Електронний підпис

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Пилипчук І.І.
    #2313805493
    Переможець 480 518,00
    UAH з ПДВ
    31 січня 2025 13:11

    Документи

    31 січня 2025 13:11
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 31 січня 2025 13:11

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Пилипчук І.І.
    #2313805493
    480 518,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    31 січня 2025 13:11
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    04 лютого 2025 16:51
    Договір 41 укладений
    04 лютого 2025 16:46