Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясопродукти - 15131120-2
Очікувана вартість
56 916,00 UAH
UA-2025-01-17-012946-a 55451f5b08ba4870bf98a56e3b7560e8
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Анастасія Бойко

+380977280594 anastasiya.boyko@bank.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 17 січня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Національний Банк України
Код ЄДРПОУ: 00032106
Вебсайт: http://bank.gov.ua
Місцезнаходження: 01601, Україна , Київська обл., Київ, вул. Інститутська, 9
Контактна особа: Анастасія Бойко
+380977280594
anastasiya.boyko@bank.gov.ua
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Місце поставки товарів: склад продуктів харчування покупця, який знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Інститутська, 9.
Строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється окремими партіями на підставі заявок Національного банку з дати укладення Договору та до 31.12.2025.

Умови оплати: Оплата за договором здійснюється за фактично поставлену відповідно до заявки Національного банку партію товару протягом 10 (десяти) робочих днів з дати його поставки, на підставі наданого Контрагентом рахунку-фактури та підписаної Сторонами видаткової накладної на товар.

Контрагент зобов’язаний передати Національному банку товар, строк придатності якого становить не менше 80% від загального строку придатності цього товару до використання, починаючи з дня отримання кожної окремої партії товару.

к-са типу «Брауншвейгська» - 40 кг,
к-са типу Салямі «Італійська» – 20 кг,
балик типу «Дарницький» – 10 кг,
грудинка без ребер – 10 кг.

фасування у вакуумну упаковку.

Контактні особи:
- з технічних питань:
Олександр Ігнатенко, тел.: (050) 331-83-69, електронна адреса:Oleksandr.Ihnatenko@bank.gov.ua;
- з організаційних питань:
Анастасія Бойко, телефон: (097) 728-05-94, електронна адреса: Anastasiya.Boyko@bank.gov.ua
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
10 кілограм
Балик сирокопчений, свинина, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 01601, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Інститутська, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
10 кілограм
Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 01601, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Інститутська, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
40 кілограм
Ковбаса сирокопчена з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 01601, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Інститутська, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
20 кілограм
Ковбаса сиров'ялена з свинини, яловичини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 01601, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Інститутська, 9
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Оплата за договором здійснюється за фактично поставлену відповідно до заявки Національного банку партію товару протягом 10 (десяти) робочих днів з дати його поставки, на підставі наданого Контрагентом рахунку-фактури та підписаної Сторонами видаткової накладної на товар. Пiсляоплата 10 Робочі 100

Тендерна документація

17 січня 2025 15:03
Проект договору_ЗПП_мясопродукти.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • сирокопчений
  • Вид виробу Можливі значення:
  • балик
  • М'ясна сировина Можливі значення:
  • свинина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • варено-копчений
  • Вид виробу Можливі значення:
  • грудинка
  • М'ясна сировина Можливі значення:
  • свинина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • За способом обробки Можливі значення:
  • сирокопчена
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • За способом обробки Можливі значення:
  • сиров'ялена
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 27 січня 2025 10:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП КОЛОМІЄЦЬ ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА 31 359,90
    UAH з ПДВ
    31 359,90
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Алан 42 240,00
    UAH з ПДВ
    42 240,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    18 січня 2025 13:46
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид виробу балик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки сирокопчений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки сирокопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки сиров'ялена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Публічні документи

    17 січня 2025 18:29
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки сирокопчений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид виробу балик
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки сирокопчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки сиров'ялена

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП КОЛОМІЄЦЬ ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА
    #3708411167
    Переможець 31 359,90
    UAH з ПДВ
    29 січня 2025 10:21

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 29 січня 2025 10:21

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП КОЛОМІЄЦЬ ВАЛЕРІЯ ВАЛЕРІЇВНА
    #3708411167
    31 359,90
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    31 січня 2025 13:55
    Dohovir 108661.pdf укладений
    31 січня 2025 13:53