Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Очікувана вартість
284 800,00 UAH
UA-2025-01-10-006065-a e38e9e15610946829a5acbf0ba4f0990
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Генсерук Людмила Володимирівна

+380363341567 radlicey1@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 10 січня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Радивилівський ліцей №1 Радивилівської міської ради Дубенського району Рівненської області
Код ЄДРПОУ: 25318105
Вебсайт: http://nvk1.info/
Місцезнаходження: 35500, Україна , Рівненська обл., Радивилів, вул. Грушевського, 39
Контактна особа: Генсерук Людмила Володимирівна
+380363341567
radlicey1@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1200 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35500, Україна, Рівненська область, Радивилів, вул. Грушевського, 39
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 35500, Україна, Рівненська область, Радивилів, вул. Грушевського, 39
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Робочі 100
Підписання договору Повторювана поставка 10 Робочі 100

Тендерна документація

10 січня 2025 13:50
Проект договору на мясо 1-4 класи 2025.docx
10 січня 2025 13:50
Проект договору на мясо пільга 2025.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 15 січня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ШКУРНИК ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА" 263 500,00
    UAH з ПДВ
    263 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Борусевич Софія Михайлівна" 269 200,00
    UAH з ПДВ
    269 200,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "ВОЛИНЬТОРГ" 269 505,00
    UAH з ПДВ
    269 505,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 279 500,00
    UAH з ПДВ
    279 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    11 січня 2025 17:08
    Електронний підпис
    11 січня 2025 17:08
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки

    Публічні документи

    13 січня 2025 20:07
    Електронний підпис
    13 січня 2025 20:07
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки

    Публічні документи

    13 січня 2025 09:47
    Електронний підпис
    13 січня 2025 09:47
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки

    Публічні документи

    14 січня 2025 18:36
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ШКУРНИК ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА"
    #3030119220
    Переможець 263 500,00
    UAH з ПДВ
    16 січня 2025 14:05

    Документи

    16 січня 2025 14:05
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 16 січня 2025 14:05

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ШКУРНИК ВАЛЕНТИНА ІВАНІВНА"
    #3030119220
    263 500,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    16 січня 2025 14:05
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    20 січня 2025 13:51
    договір мясо 1-4 класи 2025.pdf укладений
    20 січня 2025 13:48
    договір мясо пільга 2025.pdf укладений
    20 січня 2025 13:48