Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Очікувана вартість
312 950,00 UAH
UA-2025-01-10-004739-a 03f18c37cad04d93b7afb9e9013fde9a
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Сосновчик Світлана Федорівна

+380685393283 bistrichi_shkola@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 10 січня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Бистрицький ліцей Березнівської міської ради Рівненського району Рівненської області
Код ЄДРПОУ: 35708226
Місцезнаходження: 34644, Україна , Рівненська обл., Рівненський район, с.Бистричі,вул. Надслучанська, 296
Контактна особа: Сосновчик Світлана Федорівна
+380685393283
bistrichi_shkola@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Розрахунки за Товар здійснюється впродовж 15 (п’ятнадцяти) банківських днів з дати поставки (передачі) Товару та підписання уповноваженими представниками Сторін видаткової накладної. За відсутності у зазначеному періоді на відповідному рахунку Покупця коштів, виділених на оплату зобов’язань згідно з цим Договором або необґрунтованої відмови Державної казначейської служби України від реєстрації бюджетного зобов’язання, оплату Покупець здійснює протягом7(семи) банківських днів з моменту надходження коштів на рахунок Покупця. Постачальник здійснює поставку харчових продуктів Покупцеві протягом 2 (двох) днів з моменту отримання заявки, щодня з 8:00 до 15:00 години, крім суботи та неділі.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
170 кілограм
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 34644, Україна, Рівненська область, Рівненський район, с. Бистричі, вул. Надслучанська, 296, вул. Надслучанська, 308.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
1400 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 34644, Україна, Рівненська область, Рівненський район, с. Бистричі, вул. Надслучанська, 296, вул. Надслучанська, 308.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
50 кілограм
Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 34644, Україна, Рівненська область, Рівненський район, с. Бистричі, вул. Надслучанська, 296, вул. Надслучанська, 308.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
250 кілограм
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 34644, Україна, Рівненська область, Рівненський район, с. Бистричі, вул. Надслучанська, 296, вул. Надслучанська, 308.
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 15 Банківські 100

Тендерна документація

10 січня 2025 12:39
ДОГОВІР мясо 2025.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Ні
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • гомілка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Наявність кісток Так
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • м'ясо стегна
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Так
    З шкірою Так
    Наявність кісток Ні

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 15 січня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Стахнюк Валерій Федорович 293 850,00
    UAH з ПДВ
    293 850,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    11 січня 2025 17:40
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина гомілка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'ясо стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Стахнюк Валерій Федорович
    #2639920978
    Переможець 293 850,00
    UAH з ПДВ
    15 січня 2025 20:31

    Документи

    15 січня 2025 20:31
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 15 січня 2025 20:31

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Стахнюк Валерій Федорович
    #2639920978
    293 850,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    15 січня 2025 20:31
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    20 січня 2025 22:11
    Договір 02 від 17.01.2025.pdf укладений
    20 січня 2025 17:40