Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Оброблені овочі (код ДК 021:2015: 15330000-0 Оброблені фрукти та овочі)
Очікувана вартість
340 000,00 UAH
UA-2025-01-03-000304-a fc10faf766d341d49c01df19617fe03b
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Діана Романівна Прогонова

+380931961826 buh@berezivsca-gromada.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 03 січня 2025
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: БЕРЕЗІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЖИТОМИРСЬКОГО РАЙОНУ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Код ЄДРПОУ: 04348220
Вебсайт: http://berezivsca.gromada.org.ua/
Місцезнаходження: 12411, Україна , Житомирська обл., Житомирський р-н, село Березівка, вулиця Богуславська, будинок 31
Контактна особа: Діана Романівна Прогонова
+380931961826
buh@berezivsca-gromada.gov.ua
Категорія: Орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15330000-0: Оброблені фрукти та овочі


Поставка товару здійснюється 1-2 рази в тиждень, малими партіями, у навчальний період протягом 2025 року, згідно заявок Замовника,у робочий час закладів. Заявка надається Замовником в телефонному режимі. Строки поставки товару: 1-3 дні після отримання заявки від Замовника. Місце поставки товару: загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади Березівської сільської ради (Барашівський ліцей - с.Барашівка, вул.Журавського Анатолія,39; Іванівський ліцей - с.Іванівка,вул. Островського,1; Василівський ліцей - с.Василівка, вул.Центральна,2; Березівський ліцей - с.Березівка,вул.Європейська,47; Садківський ліцей - с.Садки, вул.Тімирязєва,27; ЗДО «Ластівка» - с.Садки, вул.Тімирязєва,40/А; ЗДО «Перлинка»- с. Березівка1,вул.Озерська,7,Черемошненська гімназія-с.Черемошне, вул. Славгородського,5а)
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
20 кілограм
Сушені абрикоси половинками, сорт перший, від 25мм
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
30 кілограм
Родзинки сушені жовтого кольору, сорт перший, розмір дрібний
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
140 кілограм
Чорнослив сушений, без кісточки, сорт перший, розмір середній
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
575 кілограм
Cуміш сухофруктів, ДСТУ 8494
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
370 кілограм
Паста томатна 25% з сіллю, сорт перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
70 кілограм
Томати солені, сорт перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
763 кілограм
Огірки солені, сорт перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
1125 кілограм
Капуста квашена, сорт перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
16 кілограм
Горошок зелений заморожений
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
120 кілограм
Суміш фруктово-ягідна, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
373.96 кілограм
Кукурудза цукрова консервована, першого сорту
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
254.01 кілограм
Горошок зелений консервований, першого сорту
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі
20 кілограм
Повидло яблучне, нестерилізоване, ґатунок перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, вулиця Богуславська,31
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15330000-0 — Оброблені фрукти та овочі

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 10 Банківські 100

Тендерна документація

03 січня 2025 08:40
проект договору обр.овочі.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Діаметр плоду Можливі значення:
  • не менше 25 мм
  • Вид Можливі значення:
  • абрикоси половинками
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Наявність кісточки Ні
    Колір Можливі значення:
  • жовтий
  • Розмір Можливі значення:
  • дрібний
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір Можливі значення:
  • середній
  • Наявність кісточки Ні
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 8494
  • Вид сушених фруктів Можливі значення:
  • суміш сухофруктів
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Сіль у складі продукту Так
    Масова частка сухих речовин 25 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • солені
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • томати
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • солені
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • огірки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • квашена
  • Овочево-рослинна основа Можливі значення:
  • капуста
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки Можливі значення:
  • швидка заморозка
  • Вид продукту Можливі значення:
  • горошок зелений
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки Можливі значення:
  • швидка заморозка
  • Вид замороженого продукту Можливі значення:
  • суміш фруктово-ягідна
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Вид Можливі значення:
  • кукурудза цукрова з цілих зерен
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Ґатунок Можливі значення:
  • перший
  • Стерилізовано Ні
    Фруктово-ягідна основа Можливі значення:
  • яблуко
  • Вид Можливі значення:
  • повидло
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 08 січня 2025 09:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Матвейчук Т.А. 336 017,89
    UAH з ПДВ
    336 017,89
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ " "КРАЇНА ВІЛЬНИХ"" 336 426,00
    UAH з ПДВ
    336 426,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Колесник О.В. 339 900,00
    UAH з ПДВ
    339 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ГОНЧАР БОРИС ІВАНОВИЧ" 340 000,00
    UAH з ПДВ
    340 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    07 січня 2025 12:54
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Колір жовтий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір дрібний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір середній
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа томати
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид кукурудза цукрова з цілих зерен
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Ґатунок перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Фруктово-ягідна основа яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид повидло

    Публічні документи

    07 січня 2025 11:28
    Електронний підпис
    07 січня 2025 11:28
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір дрібний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Колір жовтий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір середній
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа томати
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид кукурудза цукрова з цілих зерен
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид повидло
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Фруктово-ягідна основа яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Ґатунок перший

    Публічні документи

    03 січня 2025 15:29
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Колір жовтий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір дрібний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір середній
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа томати
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид кукурудза цукрова з цілих зерен
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Ґатунок перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Фруктово-ягідна основа яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид повидло

    Публічні документи

    04 січня 2025 19:20
    Електронний підпис
    04 січня 2025 19:20
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид повидло
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Фруктово-ягідна основа яблуко
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Стерилізовано Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Ґатунок перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид кукурудза цукрова з цілих зерен
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид замороженого продукту суміш фруктово-ягідна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид продукту горошок зелений
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Тип обробки швидка заморозка
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа капуста
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки квашена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа огірки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Овочево-рослинна основа томати
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Спосіб обробки солені
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сіль у складі продукту Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка сухих речовин 25 відсоток
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сушених фруктів суміш сухофруктів
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 8494
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір середній
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Розмір дрібний
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Колір жовтий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісточки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність плодоніжки Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид абрикоси половинками
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Діаметр плоду не менше 25 мм

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Матвейчук Т.А.
    #2056212608
    Переможець 336 017,89
    UAH з ПДВ
    08 січня 2025 10:02

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 08 січня 2025 10:02

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Матвейчук Т.А.
    #2056212608
    336 017,89
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    09 січня 2025 11:15
    договір 19.pdf укладений
    09 січня 2025 11:13