Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Очікувана вартість
428 700,00 UAH
UA-2024-12-30-006617-a ae19e5632c4f4ce2bde42be48c6287b1
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Людмила Брянська

+0669619218 l.bryanskaya965@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 30 грудня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: СУМСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЦЕНТР РОЗВИТКУ ДИТИНИ) № 28 "ЮВІЛЕЙНИЙ" СУМСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 30321198
Вебсайт: http://dnz28yuvileyniy.sumy.ua/
Місцезнаходження: 40030, Україна , Сумська обл., м. Суми, вул. Робітнича, будинок 56
Контактна особа: Людмила Брянська
+0669619218
l.bryanskaya965@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Термін поставки окремої партії Товару зі сторони Постачальника кожен робочий день до 7.00 згідно поданої заявки. Деталізований CPV код (у т.ч. для лотів) та його назва 15112130-6 Курятина, 15113000-3 Свинина, 15111100-0 Яловичина
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1500 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40030, Україна, Сумська область, Суми, вул. Дмитра Бортнянського, 56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40030, Україна, Сумська область, Суми, вул. Дмитра Бортнянського, 56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 40030, Україна, Сумська область, Суми, вул. Дмитра Бортнянського, 56
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 30 Календарні 100

Тендерна документація

30 грудня 2024 14:34
Проект Договору м'ясо (1).rtf
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Наявність кісток Ні
З шкірою Ні
Відповідність ДСТУ 3143 Так
Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 02 січня 2025 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "Чалий Олександр Миколайович" 312 000,00
    UAH з ПДВ
    312 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ" 323 500,00
    UAH з ПДВ
    323 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП КОСІНОВА ЛЮДМИЛА МИКОЛАЇВНА 330 500,00
    UAH з ПДВ
    330 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "ГОНЧАРЕНКО ОЛЕКСАНДР ЮРІЙОВИЧ" 345 000,00
    UAH з ПДВ
    345 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Пономаренко Ольга Віталіївна" 427 000,00
    UAH з ПДВ
    427 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    31 грудня 2024 15:05
    Електронний підпис
    31 грудня 2024 15:05
    Електронний підпис
    31 грудня 2024 15:04
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    31 грудня 2024 14:57
    Електронний підпис
    31 грудня 2024 14:57
    Електронний підпис
    31 грудня 2024 14:56
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    31 грудня 2024 10:05
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    31 грудня 2024 15:02
    Електронний підпис
    31 грудня 2024 15:02
    Електронний підпис
    31 грудня 2024 15:01
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Публічні документи

    01 січня 2025 13:35
    Електронний підпис
    01 січня 2025 13:35
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "Чалий Олександр Миколайович"
    #3113105534
    Відхилено 312 000,00
    UAH з ПДВ
    02 січня 2025 11:39
    ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ"
    #3334917736
    Переможець 323 500,00
    UAH з ПДВ
    02 січня 2025 11:41

    Документи

    02 січня 2025 11:39
    Електронний підпис
    02 січня 2025 11:36
    Протокол.pdf

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 02 січня 2025 11:41

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "РЄЗНІКОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ"
    #3334917736
    323 500,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис зміни до договору
    23 квітня 2025 11:22
    допугода.pdf зміни до договору
    23 квітня 2025 10:28
    Електронний підпис укладений
    07 січня 2025 10:09
    Договір.pdf укладений
    07 січня 2025 09:52

    Зміни до договору

    Дата внесення змін до договору:
    22 квітня 2025
    Дата публікації змін до договору:
    23 квітня 2025
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): Сторони домовились внести зміни в Договір збільшивши ціну за одиницю товару в зв'язку з коливанням ціни такого товару на ринку. Більш детально в додатковій угоді.
    Номер договору про закупівлю: 3
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML