Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий ДСТУ 4436; Сосиски з курятини, сорт вищий ДСТУ 4436; Ковбаса варено-копчена з свинини, сорт перший ДСТУ 4591; Ковбаса варено-копчена з свинини, сорт вищий ДСТУ 4591; Ковбаса варена з свинини, яловичини, курятини, сорт вищий ДСТУ 4436; Сосиски з свинини, сорт вищий ДСТУ 4436
Очікувана вартість
654 800,00 UAH
UA-2024-12-27-004955-a 0d649ef6de2c4ae7a6de9b163d46a47d
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Юлія Клатаєвська

+380675204626 kpzobl.tender@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 27 грудня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне підприємство "Знам' янська обласна бальнеологічна лікарня" Кіровоградської обласної ради
Код ЄДРПОУ: 01995054
Вебсайт: https://zoblkp.com.ua/
Місцезнаходження: 27400, Україна , Кіровоградська обл., місто Знам'янка, вул. Героїв Чорнобиля, будинок 6
Контактна особа: Юлія Клатаєвська
+380675204626
kpzobl.tender@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
700 кілограм
Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 27400, Україна, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
500 кілограм
Сосиски з курятини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 27400, Україна, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
300 кілограм
Ковбаса варено-копчена з свинини, сорт перший
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 27400, Україна, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
300 кілограм
Ковбаса варено-копчена з свинини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 27400, Україна, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
300 кілограм
Ковбаса варена з свинини, яловичини, курятини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 27400, Україна, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
200 кілограм
Сосиски з свинини, сорт вищий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 27400, Україна, Кіровоградська область, м. Знам’янка, вул. Героїв Чорнобиля, 6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Розрахунки за отримані товари здійснюються в безготівковій формі за фактично отримані товари, при обов’язковій оплаті протягом 10 (десяти) календарних днів Пiсляоплата 10 Календарні 100

Тендерна документація

27 грудня 2024 12:03
Проєкт договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • курятина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Вид Можливі значення:
  • сосиски
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • За способом обробки Можливі значення:
  • варено-копчена
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • За способом обробки Можливі значення:
  • варено-копчена
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • курятина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Вид Можливі значення:
  • ковбаса варена
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • свинина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Вид Можливі значення:
  • сосиски
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 01 січня 2025 15:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ЖОВТЕНЬ-ДНІПРО" 321 762,00
    UAH з ПДВ
    321 762,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Самойленко Олександр Володимирович 365 000,00
    UAH з ПДВ
    365 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Зайцев Сергій Олександрович 454 000,00
    UAH з ПДВ
    454 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮСМАК" 577 320,00
    UAH з ПДВ
    577 320,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    30 грудня 2024 13:07
    Електронний підпис
    30 грудня 2024 13:07
    Електронний підпис
    30 грудня 2024 13:06
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини курятина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина

    Публічні документи

    30 грудня 2024 10:33
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини курятина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски

    Публічні документи

    30 грудня 2024 11:01
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини курятина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • яловичина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски

    Публічні документи

    30 грудня 2024 21:13
    Електронний підпис
    30 грудня 2024 20:56
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини курятина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт перший
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    За способом обробки варено-копчена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Сорт вищий

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ЖОВТЕНЬ-ДНІПРО"
    #41493916
    Рішення скасоване 321 762,00
    UAH з ПДВ
    08 січня 2025 11:43
    ТОВ "ЖОВТЕНЬ-ДНІПРО"
    #41493916
    Відхилено 321 762,00
    UAH з ПДВ
    08 січня 2025 11:44
    ФОП Самойленко Олександр Володимирович
    #2653000171
    Рішення скасоване 365 000,00
    UAH з ПДВ
    08 січня 2025 13:44
    ФОП Самойленко Олександр Володимирович
    #2653000171
    Відхилено 365 000,00
    UAH з ПДВ
    08 січня 2025 13:51
    ФОП Зайцев Сергій Олександрович
    #2555409333
    Переможець 454 000,00
    UAH з ПДВ
    08 січня 2025 13:52

    Документи

    08 січня 2025 11:44
    Електронний підпис
    08 січня 2025 11:43
    Протокол 21.pdf

    Документи

    08 січня 2025 13:51
    Електронний підпис
    08 січня 2025 13:49
    Протокол 22.pdf

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 08 січня 2025 13:52

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП Зайцев Сергій Олександрович
    #2555409333
    454 000,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    09 січня 2025 16:36
    Додговір 22.pdf укладений
    09 січня 2025 13:57