Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

М'ясо
Очікувана вартість
16 650 580,00 UAH
UA-2024-12-20-018610-a e1f603b79e0c4b0b92181db8c2de931a
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Мушит Орися Володимирівна

380332725214 d.osvitLutsk@gmail.com

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 20 грудня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Департамент освіти Луцької міської ради
Код ЄДРПОУ: 44186267
Місцезнаходження: 43025, Україна , Волинська обл., Луцьк, вул.Шевченка, будинок 1
Контактна особа: Мушит Орися Володимирівна
380332725214
d.osvitLutsk@gmail.com
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
26000 кілограм
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Волинська область, Луцьк, заклади освіти ЛМТГ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 січня 2025  —  31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо
70000 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Волинська область, Луцьк, заклади освіти ЛМТГ
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 01 січня 2025  —  31 грудня 2025
ДК 021:2015: 15110000-2 — М'ясо

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Замовник проводить оплату за фактично поставлений товар, згідно наданих накладних, за рахунок коштів місцевого бюджету та інших надходжень. шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника, не пізніше 20 робочих днів з моменту поставки партії товару. Пiсляоплата 20 Робочі 100

Тендерна документація

20 грудня 2024 16:02
проєкт договору.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • З шкірою Ні
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Наявність кісток Ні

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 25 грудня 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ВОЛИНЬМОРЕПРОДУКТИ ПЛЮС" 14 968 800,00
    UAH з ПДВ
    14 968 800,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП ЛЯЦЕВИЧ ГАЛИНА МИКОЛАЇВНА 15 202 000,00
    UAH з ПДВ
    15 202 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПП "КУРТУШКА" 15 208 800,00
    UAH з ПДВ
    15 208 800,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ" 15 828 480,00
    UAH з ПДВ
    15 828 480,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛІА ГРОУС" 15 894 000,00
    UAH з ПДВ
    15 894 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    24 грудня 2024 16:54
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 16:54
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 16:51
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    24 грудня 2024 17:32
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 17:31
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток

    Публічні документи

    24 грудня 2024 01:37
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 01:37
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 01:28
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    24 грудня 2024 20:50
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 20:50
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 20:47
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене

    Публічні документи

    24 грудня 2024 17:21
    Електронний підпис
    24 грудня 2024 17:21
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Частина філе
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    З шкірою
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Наявність кісток

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ВОЛИНЬМОРЕПРОДУКТИ ПЛЮС"
    #40017308
    Переможець 14 968 800,00
    UAH з ПДВ
    27 грудня 2024 09:22

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 27 грудня 2024 09:22

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "ВОЛИНЬМОРЕПРОДУКТИ ПЛЮС"
    #40017308
    14 968 800,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис зміни до договору
    01 травня 2025 09:46
    ДУ 2 ДО ДОГОВОРУ 02 01 25.pdf зміни до договору
    01 травня 2025 09:45
    Електронний підпис зміни до договору
    07 березня 2025 11:14
    дод угода підняття ціни мясо.pdf зміни до договору
    07 березня 2025 11:12
    Електронний підпис укладений
    02 січня 2025 16:37
    ДОГОВІР 02 01 25.pdf укладений
    02 січня 2025 16:35

    Зміни до договору

    Дата внесення змін до договору:
    07 березня 2025
    Дата публікації змін до договору:
    07 березня 2025
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): зміна ціни заодиницю товару
    Номер договору про закупівлю: 02/01/25
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML
    Дата внесення змін до договору:
    01 травня 2025
    Дата публікації змін до договору:
    01 травня 2025
    Випадки для внесення змін до істотних умов договору:
    • погодження зміни ціни за одиницю товару в договорі про закупівлю у разі коливання ціни такого товару на ринку, що відбулося з моменту укладання договору про закупівлю або останнього внесення змін до договору про закупівлю в частині зміни ціни за одиницю товару. Зміна ціни за одиницю товару здійснюється пропорційно коливанню ціни такого товару на ринку (відсоток збільшення ціни за одиницю товару не може перевищувати відсоток коливання (збільшення) ціни такого товару на ринку) за умови документального підтвердження такого коливання та не повинна призвести до збільшення суми, визначеної в договорі про закупівлю на момент його укладення (Постанова)
    Опис змін, що внесені до істотних умов договору (Кількість товарів або обсяг виконання робіт чи надання послуг після внесення змін): зміна ціни за одиницю товару
    Номер договору про закупівлю: 02/01/25
    Договір:
    Номер додаткової угоди: 1
    Друкувати повідомлення про внесення змін до договору: PDFHTML

    Ціни за одиницю:

    Конкретна назва предмета закупівлі Кількість Одиниці виміру Ціна за одиницю
    М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг 26000 кілограм 163,80
    UAH з ПДВ
    Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг 70000 кілограм 153,00
    UAH з ПДВ