Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Молоко та вершки
Очікувана вартість
190 000,00 UAH
UA-2024-11-26-017914-a 51fc8c123f764c28bba69e73acb02b5f
Запит (ціни) пропозицій    Кваліфікація переможця
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Ярошенко Жанна

380672315483 klinika_nncrmgo@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 26 листопада 2024

Інформація про замовників

Найменування: ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "НАЦІОНАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ ЦЕНТР РАДІАЦІЙНОЇ МЕДИЦИНИ, ГЕМАТОЛОГІЇ ТА ОНКОЛОГІЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"
Код ЄДРПОУ: 45350633
Місцезнаходження: 04050, Україна , м. Київ обл., вул.Іллєнка Юрія, будинок 53
Контактна особа: Ярошенко Жанна
380672315483
klinika_nncrmgo@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15510000-6: Молоко та вершки


Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
370 кілограм
Молоко згущене, звичайне, з цукром, 8,5%, фасування 370г, банка консервна, ДСТУ 4274
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 25 грудня 2024
ДК 021:2015: 15510000-6 — Молоко та вершки

Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)

Подія Опис Тип оплати Період, (днів) Тип днів Розмір оплати, (%)
Поставка товару Пiсляоплата 15 Календарні 100

Тендерна документація

26 листопада 2024 17:47
Проєкт договору сгущене молоко.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
Вид Можливі значення:
  • звичайне
  • Упаковка Можливі значення:
  • банка консервна
  • Масова частка жиру Можливі значення:
  • 8.5
  • Підсолоджувач Можливі значення:
  • цукор
  • Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Маса нетто 370 г

    Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 29 листопада 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ГУСЕВ АРТУР ІГОРОВИЧ" 40 700,00
    UAH з ПДВ
    40 700,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЮРІЯ" 51 060,00
    UAH з ПДВ
    51 060,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "СОЛОМКА ОЛЕНА МИКОЛАЇВНА" 55 500,00
    UAH з ПДВ
    55 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГАЛАКТИК-ТОРГ" 57 720,00
    UAH з ПДВ
    57 720,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "Спарта 2015" 67 199,40
    UAH з ПДВ
    67 199,40
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Осипенко Сергій Володимирович 68 080,00
    UAH з ПДВ
    68 080,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Отрошко Сергій Михайлович 73 260,00
    UAH з ПДВ
    73 260,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "РУДЕНКО МАРГАРИТА СТАНІСЛАВІВНА" 81 400,00
    UAH з ПДВ
    81 400,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    27 листопада 2024 18:23
    Електронний підпис
    27 листопада 2024 18:23
    Електронний підпис
    27 листопада 2024 18:20
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г

    Публічні документи

    27 листопада 2024 15:36
    Електронний підпис
    27 листопада 2024 15:36
    Електронний підпис
    27 листопада 2024 15:32
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г

    Публічні документи

    27 листопада 2024 18:05
    Електронний підпис
    27 листопада 2024 18:05
    Електронний підпис
    27 листопада 2024 17:56
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г

    Публічні документи

    28 листопада 2024 17:58
    Електронний підпис
    28 листопада 2024 17:57
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так

    Публічні документи

    28 листопада 2024 22:22
    Електронний підпис
    28 листопада 2024 22:22
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна

    Публічні документи

    28 листопада 2024 18:57
    Електронний підпис
    28 листопада 2024 17:44
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне

    Публічні документи

    28 листопада 2024 19:10
    Електронний підпис
    28 листопада 2024 17:45
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне

    Публічні документи

    28 листопада 2024 16:07
    Електронний підпис
    28 листопада 2024 16:07
    Електронний підпис
    28 листопада 2024 16:06
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Відповідність ДСТУ 4274 Так
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Підсолоджувач цукор
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Масова частка жиру 8.5
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Упаковка банка консервна
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Вид звичайне
    Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
    Маса нетто 370 г

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ГУСЕВ АРТУР ІГОРОВИЧ"
    #3297816098
    Очікує рішення 40 700,00
    UAH з ПДВ
    29 листопада 2024 00:00