Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Овочі, фрукти та горіхи (буряк кормовий; буряк столовий; морква столова; цибуля ріпчаста; часник; капуста; селера)
Очікувана вартість
2 371 130,83 UAH
UA-2024-10-14-013977-a ● aab58423da484e1088b3a54014aadd67
Відкриті торги з особливостями
Подання пропозицій
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальна установа Миколаївський зоопарк |
Код ЄДРПОУ: | 02219760 |
Місцезнаходження: | 54003, Україна , Миколаївська обл., Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, буд. 1 |
Контактна особа: |
Шикова Вікторія Володимирівна +380687859556 vikashikova75@gmail.com |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про процедуру
Дата оприлюднення: | 14 жовтня 2024 17:39 |
Звернення за роз’ясненнями: | до 19 жовтня 2024 00:00 |
Оскарження умов закупівлі: | до 19 жовтня 2024 00:00 |
Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: | 22 жовтня 2024 08:00 |
Початок аукціону: | 23 жовтня 2024 13:12 |
Очікувана вартість: | 2 371 130,83 UAH без ПДВ |
Розмір мінімального кроку пониження ціни: | 23 711,31 UAH |
Розмір мінімального кроку пониження ціни, %: | 1,00% |
Мова (мови), якою (якими) повинні готуватися тендерні пропозиції: | Мова тендерної пропозиції українська |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:03220000-9: Овочі, фрукти та горіхи
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
88254.554 кілограм
буряк кормовий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221111-7 — Буряк
1384.296 кілограм
буряк столовий
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221111-7 — Буряк
96591.593 кілограм
морква столова
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221112-4 — Морква
3549.253 кілограм
цібуля ріпчаста
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221113-1 — Цибуля
273.929 кілограм
часник
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221100-7 — Коренеплідні та бульбоплідні овочі
25895.627 кілограм
капуста
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221410-3 — Капуста качанна
730 кілограм
селера
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
54003, Україна, Миколаївська область, Миколаїв, площа Миколи Леонтовича, б. 1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
01 січня 2025
—
31 грудня 2025
ДК 021:2015: 03221100-7 — Коренеплідні та бульбоплідні овочі
Умови оплати договору (порядок здійснення розрахунків)
Подія | Опис | Тип оплати | Період, (днів) | Тип днів | Розмір оплати, (%) |
---|---|---|---|---|---|
Поставка товару | Замовник здійснює оплату за отриманий товар шляхом перерахування коштів на розрахунковий рахунок Постачальника протягом 7 робочих днів з моменту поставки відповідної партії Товару в межах відповідних бюджетних асигнувань | Пiсляоплата | 7 | Робочі | 100 |
Тендерна документація
Критерії вибору переможця
Ціна: | 100% |
14 жовтня 2024 17:59 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
14 жовтня 2024 17:39 |
1. Тендерна пропозиція.doc | |
14 жовтня 2024 17:39 |
2. Кваліфікаційні критерії.doc | |
14 жовтня 2024 17:39 |
3. Ст.47.doc | |
14 жовтня 2024 17:39 |
4 Характеристики.docx | |
14 жовтня 2024 17:39 |
6. Анкета для проведення антикорупційної перевірки.doc | |
14 жовтня 2024 17:39 |
7. Перелік документів для учасників.docx | |
14 жовтня 2024 17:39 |
8. Перелік документів від переможця.docx | |
14 жовтня 2024 17:39 |
TD 14_10_24.doc | |
14 жовтня 2024 17:39 |
5. Проект договору.doc |
Роз’яснення до процедури
Запитання до процедури
Невірно обрано процедуру закупівлі
Дата подання: 15 жовтня 2024 11:01
Дата відповіді: 15 жовтня 2024 13:32
Шановний Замовнику, повідомляємо Вам, що Замовники в розумінні Закону України «Про публічні закупівлі» мають закуповувати деякі продукти харчування, зокрема овочі та фрукти, через електронний каталог Prozorro Market, відповідно до внесених змін до постанови КМУ від 12.10.2022 №1178, що набули чинності 14.03.2024. Тобто обов’язковими до закупівлі через е-каталог є цибуля, морква, буряк, капуста, що є предметом закупівлі по оголошеній вами процедурі закупівлі. Таким чином, обрана форма проведення закупівлі – відкриті торги з особливостями, не відповідає діючому законодавству. Просимо вас надати роз’яснення на звернення шляхом оприлюднення його в електронній системі закупівель відповідно до статті 10 Закону та пункту 54 Особливостей, стосовно наступного: відповідно до якої норми діючого законодавства уповноважена особа приймає рішення проводити процедуру закупівлі - “відкриті торги з особливостями” замість процедури закупівлі -“запит ціни пропозиції”? і чому при проведенні даної закупівлі вами ігнорується законодавство України в сфері публічних закупівель?
Розгорнути
Згорнути
Відповідь: Комунальна установа Миколаївський зоопарк на звернення повідомляє:
- По-перше
Замовник визначає предмет закупівлі:
• у порядку, встановленому Уповноваженим органом. Порядок визначення предмета закупівлі Мінекономіки затвердило наказом від 15.04.2020 № 708 (далі — Порядок № 708);
• із застосуванням Єдиного закупівельного словника, затвердженого у встановленому законодавством порядку (п. 22 ч. 1 ст. 1 Закону).
- По-друге
Для товарів і послуг замовник визначає предмет закупівлі за показником четвертої цифри Єдиного закупівельного словника. Це головна умова розділу I Порядку № 708. Він дозволяє також окремі частини предмета закупівлі (лоти) визначати за показниками четвертої — восьмої цифр Єдиного закупівельного словника, обсягом, номенклатурою, місцем постачання товарів, виконання робіт або надання послуг.
Що саме вважати поділом предмета закупівлі товарів і послуг, зрозуміємо з аналізу норми, що забороняє поділ предмета закупівлі.
За умови того що, Доаток 2 до особливойтей затверджений згідно з Постановою КМ № 1178(зі змінами), ПЕРЕЛІК продуктів харчування, закупівля яких здійснюється замовниками з використанням електронного каталогу, не є виключеним, тобто у переліку вдсутен такий продукт харчування, як буряк кормовий. Замовником було прийнято рішення проводити відкриті торги з урахуванням Особливостей щоб уникнути поділу предмету закупівлі товару за кодом ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (буряк кормовий; буряк столовий; морква столова; цибуля ріпчаста; часник; капуста; селера).
Закупівля здійснюється по предмету закупівлі в цілому.
- По-перше
Замовник визначає предмет закупівлі:
• у порядку, встановленому Уповноваженим органом. Порядок визначення предмета закупівлі Мінекономіки затвердило наказом від 15.04.2020 № 708 (далі — Порядок № 708);
• із застосуванням Єдиного закупівельного словника, затвердженого у встановленому законодавством порядку (п. 22 ч. 1 ст. 1 Закону).
- По-друге
Для товарів і послуг замовник визначає предмет закупівлі за показником четвертої цифри Єдиного закупівельного словника. Це головна умова розділу I Порядку № 708. Він дозволяє також окремі частини предмета закупівлі (лоти) визначати за показниками четвертої — восьмої цифр Єдиного закупівельного словника, обсягом, номенклатурою, місцем постачання товарів, виконання робіт або надання послуг.
Що саме вважати поділом предмета закупівлі товарів і послуг, зрозуміємо з аналізу норми, що забороняє поділ предмета закупівлі.
За умови того що, Доаток 2 до особливойтей затверджений згідно з Постановою КМ № 1178(зі змінами), ПЕРЕЛІК продуктів харчування, закупівля яких здійснюється замовниками з використанням електронного каталогу, не є виключеним, тобто у переліку вдсутен такий продукт харчування, як буряк кормовий. Замовником було прийнято рішення проводити відкриті торги з урахуванням Особливостей щоб уникнути поділу предмету закупівлі товару за кодом ДК 021:2015 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (буряк кормовий; буряк столовий; морква столова; цибуля ріпчаста; часник; капуста; селера).
Закупівля здійснюється по предмету закупівлі в цілому.
Подати пропозицію
Оберіть один з майданчикiв-учасників правил професійної поведінкиВсі майданчики системи Прозорро