Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019,Печінка яловича, заморожена,Язик яловичий, заморожений
Очікувана вартість
2 503 212,00 UAH
UA-2024-05-31-003899-a 0a58bf85287341ffb93bc0d44400dc4f
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Огребчук Галина Іванівна

0363664620 SheYN@rnpp.atom.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 31 травня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом»
Код ЄДРПОУ: 05425046
Місцезнаходження: Україна ,
Контактна особа: Огребчук Галина Іванівна
0363664620
SheYN@rnpp.atom.gov.ua
Категорія: Юридична особа, яка здійснює діяльність в одній або декількох окремих сферах господарювання

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, - заповнену Анкету для резидентів відповідно до прикріпленого файлу до договору, згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови. На підтвердження наявності/відсутності вказаних вище обставин учасник надає заповнену анкету за підписом керівника учасника або уповноваженої особи згідно з доданою формою (державні органи, а також підприємства, установи та організації у статутному капіталі яких частка державної або комунальної власності становить сто відсотків – в складі своєї пропозиції анкету не подають). - скановані копії документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: М’ясо яловичини вищого сорту. • м`якуш, крупний шматок, (філе, товстий край, м’ясо вищого сорту із задньої частини), без кісток та шкіри; • знежиловане, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок; • товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Печінка яловича. • вищого сорту; • печінка не повинна мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженої печінки: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – від рожевого до червоного; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів); • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Язик яловичий заморожений. • вищого сорту, доброякісний; • язик не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування; • консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста; • колір – притаманний даному виду сировини; • втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%; • запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів; • умови зберігання: від -12ºС до -18ºС; • транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, кожен язик має бути окремо запакований у поліетиленову плівку. • розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами; • на кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку; • язик яловичий, виготовлений за технологічною інструкцією з дотриманням ветеринарно-санітарних правил і відповідає відповідній нормативній документації. • маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі; • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 40-ка календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
10000 кілограм
Блок з яловичини знежилованої, заморожений, сорт вищий, ГСТУ 46.019
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 липня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
3000 кілограм
Печінка яловича, заморожена
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 липня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
200 кілограм
Язик яловичий, заморожений
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 липня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

31 травня 2024 12:30
1_Проєкт договору.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • блок із знежилованого мяса
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ГСТУ 46.019
  • Розмірний ряд Можливі значення:
  • маса шматків у блоці не менше 200 г
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • язик
  • Термічний стан Можливі значення:
  • заморожене
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 05 червня 2024 14:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК" 2 285 000,00
    UAH
    2 285 000,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ГПК-М′ЯСО" 2 287 110,00
    UAH
    2 287 110,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ФОП "Пономаренко Ольга Віталіївна" 2 420 000,00
    UAH
    2 420 000,00
    UAH
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ДУБНОМІТ» 2 490 000,00
    UAH
    2 490 000,00
    UAH
    Специфікація Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю "Твій хліб" 2 500 000,00
    UAH
    2 500 000,00
    UAH
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    03 червня 2024 15:07
    Електронний підпис
    03 червня 2024 15:07
    Електронний підпис
    03 червня 2024 15:03
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    03 червня 2024 12:07
    Електронний підпис
    03 червня 2024 12:07
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене

    Публічні документи

    04 червня 2024 12:50
    Електронний підпис
    04 червня 2024 12:50
    Електронний підпис
    04 червня 2024 12:48
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Публічні документи

    03 червня 2024 16:50
    Електронний підпис
    03 червня 2024 16:50
    Електронний підпис
    03 червня 2024 16:50
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене

    Публічні документи

    05 червня 2024 11:08
    Електронний підпис
    05 червня 2024 11:07
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина язик
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина блок із знежилованого мяса
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан заморожене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ГСТУ 46.019
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Розмірний ряд маса шматків у блоці не менше 200 г
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    Переможець 2 285 000,00
    UAH
    24 червня 2024 14:21

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 24 червня 2024 14:21

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "М'ЯСНИЧОК"
    #39203222
    2 285 000,00
    UAH
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    04 грудня 2024 15:01
    Електронний підпис укладений
    28 червня 2024 16:15
    10-24-ЗПП_договір.pdf укладений
    28 червня 2024 16:11

    Виконання договору

    Друкувати звіт про виконання договору про закупівлю PDFHTML
    Строк дії за договором: 28 червня 2024 — 30 листопада 2024
    Сума оплати за договором: 2 742 000,00
    UAH (в тому числі ПДВ 457 000,00 UAH)