Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 60 кг, Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 365 кг, Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426, 100кг, Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 800 кг, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 500 кг
Очікувана вартість
390 225,00 UAH
UA-2024-04-23-008897-a b4ef22ec09ea40a8bc62aedaefa66ba5
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Петровська Аліна Михайлівна

+380932367505 dnz-shchaslyvyi2016@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 23 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальний заклад «Петропавлівсько-Борщагівський заклад дошкільної освіти «Щасливий» Борщагівської сільської ради Бучанського району Київської області»
Код ЄДРПОУ: 40738933
Місцезнаходження: 08130, Україна , Київська обл., село Петропавлівська Борщагівка, вулиця Соборна, будинок 10-ж
Контактна особа: Петровська Аліна Михайлівна
+380932367505
dnz-shchaslyvyi2016@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 60 кг, Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 365 кг, Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426, 100кг, Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 800 кг, Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 500 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
60 кілограм
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08130, Україна, Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10-ж
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
365 кілограм
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08130, Україна, Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10-ж
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
100 кілограм
Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08130, Україна, Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10-ж
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
800 кілограм
Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08130, Україна, Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10-ж
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 08130, Україна, Київська область, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10-ж
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Частина Можливі значення:
  • печінка
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Частина Можливі значення:
  • тазостегнова, без кістки
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4426
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе стегна
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина Можливі значення:
  • філе
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 26 квітня 2024 00:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“" 282 715,20
    UAH з ПДВ
    282 715,20
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Товариство з обмеженою відповідальністю "Руол Стандарт" 287 805,00
    UAH з ПДВ
    287 805,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    Підприємство "Роман" Міжнародної Ліги українських інвалідів-інтелектуалів "Софія" 288 500,00
    UAH з ПДВ
    288 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ "МІРАЙТЕНС ГРУП" 331 513,50
    UAH з ПДВ
    331 513,50
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    25 квітня 2024 13:39
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 13:39
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 12:58
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Публічні документи

    25 квітня 2024 17:49
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 17:49
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні

    Публічні документи

    24 квітня 2024 17:59
    Електронний підпис
    24 квітня 2024 17:52
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так

    Публічні документи

    25 квітня 2024 17:40
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 17:38
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 17:37
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина печінка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4426
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина тазостегнова, без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“"
    #44147626
    Переможець 282 715,20
    UAH з ПДВ
    26 квітня 2024 21:48

    Документи

    26 квітня 2024 21:48
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 квітня 2024 21:48

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "ТОРГОВИЙ ДІМ „ПЕРША М'ЯСНА КОМПАНІЯ“"
    #44147626
    282 715,20
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    26 квітня 2024 21:48
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    06 травня 2024 11:23
    Договір N_17.pdf укладений
    06 травня 2024 11:21