Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Ковбаса напівкопчена з яловичини, сорт вищий, 1 кг, Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг, Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Очікувана вартість
145 000,00 UAH
UA-2024-04-23-008642-a 8b3b2db77e59427eb2635fefc1d245f6
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Контактна особа Контактна особа

+380999999999 r.savchuk@ngu.gov.ua

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 23 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Військова частина 3002 НГУ
Код ЄДРПОУ: 08682683
Місцезнаходження: 79060, Україна , Львівська обл., Львів, м. Львів
Контактна особа: Контактна особа Контактна особа
+380999999999
r.savchuk@ngu.gov.ua
Категорія: Замовник, що здійснює закупівлі для потреб оборони

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Умови постаки: партіями, за заявками Замовника (що погоджуються сторонами), але не пізніше 10.05.2024. Передача (приймання –здача) товару здійснюється в пункті відвантаження Замовника за адресою: м. Львів. Поставка Товару здійснюється Учасником власними силами та засобами. Розрахунки за Товар, що поставляється без порушень строків або вимог щодо якості або тари або упаковки або маркування, Замовником проводяться шляхом оплати за фактично поставлену кількість Товару (партію Товару) з відстрочкою платежу до 30 календарних днів, з дати прийняття товару по накладній на склад Замовника. Постачальник має вжити заходів щодо запобіганню псуванню товару в дорозі. Транспортний засіб повинен відповідати вимогам щодо перевезення продуктів харчування. Водії та особи супроводжуючі Товар повинні мати особисту медичну книжку з результатами проходження обов’язкового медичного огляду та документ про санітарну обробку автотранспорту згідно вимог законодавства України.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
400 кілограм
Ковбаса напівкопчена з яловичини, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Львівська область, м. Львів
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 10 травня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
100 кілограм
Шинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Львівська область, м. Львів
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 10 травня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
100 кілограм
Грудинка варено-копчена, свинина, сорт вищий, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: Україна, Львівська область, м. Львів
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 10 травня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Тендерна документація

23 квітня 2024 14:40
Проєкт Договору.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • яловичина
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина Можливі значення:
  • свинина
  • Вид виробу Можливі значення:
  • шинка
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • варено-копчений
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина Можливі значення:
  • свинина
  • Вид виробу Можливі значення:
  • грудинка
  • Спосіб обробки Можливі значення:
  • варено-копчений
  • Сорт Можливі значення:
  • вищий
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 26 квітня 2024 16:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ТОВ "Проскурів-Агро" 102 000,00
    UAH з ПДВ
    102 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП Перетятко Віталій Михайлович 106 900,00
    UAH з ПДВ
    106 900,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛЬВІВ-ПРОДПОСТАЧ" 112 668,00
    UAH з ПДВ
    112 668,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 119 500,00
    UAH з ПДВ
    119 500,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВ Алан 132 000,00
    UAH з ПДВ
    132 000,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    23 квітня 2024 16:15
    Електронний підпис
    23 квітня 2024 16:14
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина

    Публічні документи

    24 квітня 2024 11:28
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    26 квітня 2024 08:59
    Електронний підпис
    26 квітня 2024 08:59
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Публічні документи

    25 квітня 2024 17:22
    Електронний підпис
    25 квітня 2024 17:22
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина

    Публічні документи

    24 квітня 2024 10:17
    Електронний підпис
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу шинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    М'ясна сировина свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид виробу грудинка
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Спосіб обробки варено-копчений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт вищий

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ТОВ "Проскурів-Агро"
    #30413220
    Переможець 102 000,00
    UAH з ПДВ
    26 квітня 2024 16:44

    Документи

    26 квітня 2024 16:44
    Електронний підпис

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 26 квітня 2024 16:44

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ТОВ "Проскурів-Агро"
    #30413220
    102 000,00
    UAH з ПДВ
    Документи

    Документи

    26 квітня 2024 16:44
    Електронний підпис

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    01 травня 2024 17:23
    Договір укладений
    01 травня 2024 17:20