Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Гречка, рис
Очікувана вартість
172,00 UAH
UA-2024-04-22-001437-a ● 1ed22eed500c4a549c6e4b74df98140a
Закупівля без використання електронної системи
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
22 квітня 2024
Інформація про замовників
Найменування: | Державний навчальний заклад "Полонський агропромисловий центр професійної освіти" |
Код ЄДРПОУ: | 02548386 |
Місцезнаходження: | 30500, Україна , Хмельницька обл., Полонне, вул. Юзькова 48 |
Контактна особа: |
Савич Ілона Петрівна +380985954926 ppal035@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15610000-7: Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
2 кілограм
Ціна за одиницю: 28UAH без ПДВ
Рис
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
30500, Україна, Хмельницька область, м. Полоннне, вул. Юзькова, б. 48
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 травня 2024
ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
2 кілограм
Ціна за одиницю: 28UAH без ПДВ
Гречка
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
30500, Україна, Хмельницька область, м. Полоннне, вул. Юзькова, б. 48
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
30 травня 2024
ДК 021:2015: 15610000-7 — Продукція борошномельно-круп'яної промисловості
Тендерна документація
22 квітня 2024 10:20 |
Файл з підписом | Друкувати оголошення PDF |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
фізична особа-підприємець БУДНИК ОЛЕКСАНДР ГРИГОРОВИЧ #2366402159 |
Переможець |
172,00
UAH
|
22 квітня 2024 09:59
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Договір | укладений |
22 квітня 2024 10:19
|