Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина); М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)
Очікувана вартість
27 420,00 UAH
UA-2024-04-18-008110-a 6eddf0e5983f4788b8e11c1fd81c3d47
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Оксана Гибалюк

+380974164979 prokuror.smsch@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 18 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство Нетішинської міської ради "Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин"
Код ЄДРПОУ: 40365451
Місцезнаходження: 30100, Україна , Хмельницька обл., м. Нетішин, вул. Лісова, 1
Контактна особа: Оксана Гибалюк
+380974164979
prokuror.smsch@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина); М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)
Поставка товару протягом 2024 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 2 рази на місяць, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки).
Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м'са та м’яса птиці, і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.
Розгорнути Згорнути
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
90 кілограм
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 30100, Україна, Хмельницька область, м. Нетішин, вул. Лісова, буд.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
70 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 30100, Україна, Хмельницька область, м. Нетішин, вул. Лісова, буд.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

18 квітня 2024 14:20
Проект договору м'ясо - Cф.doc
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • кури-тушки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'якоть без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 23 квітня 2024 08:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "ГАПОНЮК АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ" 22 600,00
    UAH з ПДВ
    22 600,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    19 квітня 2024 10:39
    Електронний підпис
    19 квітня 2024 10:39
    Електронний підпис
    19 квітня 2024 10:38
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина кури-тушки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'якоть без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "ГАПОНЮК АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ"
    #3168907697
    Переможець 22 600,00
    UAH з ПДВ
    23 квітня 2024 08:35

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 23 квітня 2024 08:35

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "ГАПОНЮК АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ"
    #3168907697
    22 600,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    29 квітня 2024 11:36
    213.PDF укладений
    29 квітня 2024 11:36