Спробуйте новий дизайн сторінки тендера
Звернення до Держаудитслужби
Переглядайте статус на сторінці тендеру
Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина); М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)
Очікувана вартість
27 420,00 UAH
UA-2024-04-18-008110-a ● 6eddf0e5983f4788b8e11c1fd81c3d47
Запит (ціни) пропозицій
Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити
Оголошення про проведення
Дата оприлюднення:
18 квітня 2024
Інформація про замовників
Найменування: | Комунальне некомерційне підприємство Нетішинської міської ради "Спеціалізована медико-санітарна частина м.Нетішин" |
Код ЄДРПОУ: | 40365451 |
Місцезнаходження: | 30100, Україна , Хмельницька обл., м. Нетішин, вул. Лісова, 1 |
Контактна особа: |
Оксана Гибалюк +380974164979 prokuror.smsch@ukr.net |
Категорія: | Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади |
Інформація про предмет закупівлі
Вид предмету закупівлі: Товари
Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо
Код ДК 021:2015- 15110000-2 М'ясо (Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина); М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг (ДК 021:2015: 15111100-0 Яловичина)
Поставка товару протягом 2024 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 2 рази на місяць, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки).
Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м'са та м’яса птиці, і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.
Розгорнути
Згорнути
Поставка товару протягом 2024 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 2 рази на місяць, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки).
Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами.
Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м'са та м’яса птиці, і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
90 кілограм
Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
30100, Україна, Хмельницька область, м. Нетішин, вул. Лісова, буд.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
70 кілограм
М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг:
30100, Україна, Хмельницька область, м. Нетішин, вул. Лісова, буд.1
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг:
31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
Тендерна документація
18 квітня 2024 14:20 |
Проект договору м'ясо - Cф.doc |
Назва параметру | Значення | Одиниці виміру |
---|---|---|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність ДСТУ 3143 |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Технічні характеристики предмета закупівлі | ||
Відповідність стандарту |
Можливі значення:
|
|
Термічний стан |
Можливі значення:
|
|
Частина |
Можливі значення:
|
|
Вид |
Можливі значення:
|
Реєстр пропозицій
Дата і час розкриття: 23 квітня 2024 08:00
Учасник | Первинна пропозиція | Остаточна пропозиція | Специфікація пропозиції | Документи |
---|---|---|---|---|
ФОП "ГАПОНЮК АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ" |
22 600,00
UAH з ПДВ
|
22 600,00
UAH з ПДВ
|
Специфікація | Документи |
Протокол розкриття
Учасник | Рішення | Пропозиція | Опубліковано |
---|---|---|---|
ФОП "ГАПОНЮК АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ" #3168907697 |
Переможець |
22 600,00
UAH з ПДВ
|
23 квітня 2024 08:35
|
Укладений договір
Контракт | Статус | Опубліковано |
---|---|---|
Електронний підпис | укладений |
29 квітня 2024 11:36
|
213.PDF | укладений |
29 квітня 2024 11:36
|