Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

15130000-8 М’ясопродукти (Ковбаса напівкопчена 1 сорт, сардельки 1 сорт, фарш, ковбаса варена 1 сорт, сосиски 1 сорт)
Очікувана вартість
362 700,00 UAH
UA-2024-04-16-013654-a 67d4273e95b44421b8222c8aaaeaa6e4
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Олег Машіка

+380507212151 pni-1@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 16 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: Комунальна установа "Мукачівський психоневрологічний інтернат №1" Закарпатської обласної ради
Код ЄДРПОУ: 03188524
Місцезнаходження: 89600, Україна , Закарпатська обл., м. Мукачеве, вул. Індустріальна, 37-а
Контактна особа: Олег Машіка
+380507212151
pni-1@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15130000-8: М’ясопродукти


Поставка здійснюється за адресою замовника партіями, згідно замовлень протягом 2 днів. (2-3 рази в тиждень).
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
220 кілограм
Ковбаса напівкопчена з свинини, яловичини, курятини, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 89600, Україна, Закарпатська область, м. Мукачеве, вул. Індустріальна, 37-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
570 кілограм
Сардельки з свинини, яловичини, курятини, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 89600, Україна, Закарпатська область, м. Мукачеве, вул. Індустріальна, 37-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
504 кілограм
Фарш зі свинини та яловичини, охолоджений, ДСТУ 4437, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 89600, Україна, Закарпатська область, м. Мукачеве, вул. Індустріальна, 37-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
180 кілограм
Ковбаса варена з свинини, яловичини, курятини, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 89600, Україна, Закарпатська область, м. Мукачеве, вул. Індустріальна, 37-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти
400 кілограм
Сосиски з свинини, курятини, сорт перший, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 89600, Україна, Закарпатська область, м. Мукачеве, вул. Індустріальна, 37-а
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15130000-8 — М’ясопродукти

Тендерна документація

16 квітня 2024 22:36
договір - М’ясопродукти.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • яловичина
  • За способом обробки Можливі значення:
  • напівкопчена
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • яловичина
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Вид Можливі значення:
  • сардельки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ Можливі значення:
  • ДСТУ 4437
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджений
  • Вид м'яса Можливі значення:
  • свинина
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • яловичина
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Вид Можливі значення:
  • ковбаса варена
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини Можливі значення:
  • курятина
  • свинина
  • Сорт Можливі значення:
  • перший
  • Вид Можливі значення:
  • сосиски
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 19 квітня 2024 08:00

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП Чонка Габор Карлович 263 240,00
    UAH з ПДВ
    263 240,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП БОЛДИЖАР АНТОН АНТОНІЙОВИЧ 320 070,00
    UAH з ПДВ
    320 070,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЄВРО-КОМЕРС" 341 840,00
    UAH з ПДВ
    341 840,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    18 квітня 2024 18:31
    Електронний підпис
    17 квітня 2024 20:39
    Електронний підпис
    17 квітня 2024 20:38
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид м'яса свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4437
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший

    Публічні документи

    18 квітня 2024 18:28
    Електронний підпис
    18 квітня 2024 18:27
    Технічна специфікація.pdf
    18 квітня 2024 18:27
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид м'яса свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4437
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший

    Публічні документи

    17 квітня 2024 13:45
    Електронний підпис
    17 квітня 2024 13:43
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    За способом обробки напівкопчена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сардельки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ ДСТУ 4437
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид м'яса
  • яловичина
  • свинина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджений
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид ковбаса варена
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини свинина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид сосиски
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Склад м'ясної сировини
  • свинина
  • курятина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Сорт перший

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП Чонка Габор Карлович
    #2072411612
    Відхилено 263 240,00
    UAH з ПДВ
    25 квітня 2024 11:02
    ФОП БОЛДИЖАР АНТОН АНТОНІЙОВИЧ
    #2810107916
    Переможець 320 070,00
    UAH з ПДВ
    25 квітня 2024 11:03

    Документи

    25 квітня 2024 11:02
    Електронний підпис
    24 квітня 2024 14:54
    Лист-відмова.JPG

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 25 квітня 2024 11:03

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП БОЛДИЖАР АНТОН АНТОНІЙОВИЧ
    #2810107916
    320 070,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    26 квітня 2024 13:55
    164.pdf укладений
    26 квітня 2024 13:08