Спробуйте новий дизайн сторінки тендера

arrow_right_alt

Звернення до Держаудитслужби

Оберіть

Контактна інформація

Дані про місцезнаходження та Email будуть доступні лише працівникам Державної аудиторської служби України

Електронний підпис

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Очікувана вартість
490 000,00 UAH
UA-2024-04-15-008742-a a0780ca01cb1435fbece616fa561f687
Запит (ціни) пропозицій    Завершена
Електронний підпис накладено. Перевірити

Перевірка підпису

Контакти

Світлана Чикаленко

+380680396225 kzbnrc@ukr.net

Державна аудиторська служба України

Знайшли порушення законодавства у сфері закупівель?

Оголошення про проведення

Дата оприлюднення: 15 квітня 2024
Друкувати звіт про договір про закупівлю PDFHTML

Інформація про замовників

Найменування: БЕРЕЗІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Код ЄДРПОУ: 20412791
Місцезнаходження: 12411, Україна , Житомирська обл., Житомирський р-н село Березівка, ВУЛИЦЯ БУШУЄВА будинок 6
Контактна особа: Світлана Чикаленко
+380680396225
kzbnrc@ukr.net
Категорія: Юридична особа, яка забезпечує потреби держави або територіальної громади

Інформація про предмет закупівлі

Вид предмету закупівлі: Товари


Класифікатор та його відповідний код: ДК 021:2015:15110000-2: М’ясо


Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг; Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Опис окремої частини або частин предмета закупівлі
1300 кілограм
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, Бушуєва,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
500 кілограм
Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, Бушуєва,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
350 кілограм
Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, Бушуєва,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
600 кілограм
Стегно без кістки яловиче, охолоджене, ДСТУ 4589, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, Бушуєва,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо
300 кілограм
М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 12411, Україна, Житомирська область, село Березівка, Бушуєва,6
Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг: 31 грудня 2024
ДК 021:2015: 15110000-2 — М’ясо

Тендерна документація

15 квітня 2024 15:13
Договір на м'ясо.docx
Назва параметру Значення Одиниці виміру
Технічні характеристики предмета закупівлі
Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Ні
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • філе стегна
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4590
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • окіст без кістки
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту Можливі значення:
  • ДСТУ 4589
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • стегно без кістки
  • Вид Можливі значення:
  • яловичина
  • Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Можливі значення:
  • Ні
  • З шкірою Можливі значення:
  • Так
  • Відповідність ДСТУ 3143 Можливі значення:
  • Так
  • Термічний стан Можливі значення:
  • охолоджене
  • Частина Можливі значення:
  • м'ясо стегна
  • Реєстр пропозицій

    Друкувати реєстр отриманих тендерних пропозицій PDFHTML

    Дата і час розкриття: 19 квітня 2024 14:31

    Учасник Первинна пропозиція Остаточна пропозиція Специфікація пропозиції Документи
    ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ" 475 475,00
    UAH з ПДВ
    475 475,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи
    ФОП "Голік Раїса Борисівна" 483 150,00
    UAH з ПДВ
    483 150,00
    UAH з ПДВ
    Специфікація Документи

    Публічні документи

    19 квітня 2024 14:13
    Електронний підпис
    19 квітня 2024 14:13
    Електронний підпис
    19 квітня 2024 13:59
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'ясо стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Публічні документи

    17 квітня 2024 13:56
    Електронний підпис
    17 квітня 2024 13:56
    Електронний підпис
    17 квітня 2024 13:54
    Технічна специфікація.pdf
    Назва параметру Значення Одиниці виміру
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина філе стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина окіст без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4590
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Вид яловичина
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина стегно без кістки
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність стандарту ДСТУ 4589
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Частина м'ясо стегна
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Термічний стан охолоджене
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Відповідність ДСТУ 3143 Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    З шкірою Так
    Технічні характеристики предмета закупівлі
    Наявність кісток Ні

    Протокол розкриття

    Друкувати протокол розкриття тендерних пропозицій PDFHTML
    Учасник Рішення Пропозиція Опубліковано
    ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ"
    #2753103412
    Рішення скасоване 475 475,00
    UAH з ПДВ
    22 квітня 2024 15:09
    ФОП "СТАЙОХА ОЛЕКСАНДР ОЛЕКСАНДРОВИЧ"
    #2753103412
    Відхилено 475 475,00
    UAH з ПДВ
    22 квітня 2024 15:24
    ФОП "Голік Раїса Борисівна"
    #2239118528
    Переможець 483 150,00
    UAH з ПДВ
    22 квітня 2024 15:26

    Документи

    22 квітня 2024 15:24
    Електронний підпис
    22 квітня 2024 15:22
    2024-04-22 14-04.pdf

    Повідомлення про намір укласти договір

    Дата і час публікації: 22 квітня 2024 15:26

    Друкувати повідомлення про намір укласти договір PDFHTML
    Учасник Пропозиція Документи
    ФОП "Голік Раїса Борисівна"
    #2239118528
    483 150,00
    UAH з ПДВ
    Немає

    Укладений договір

    Контракт Статус Опубліковано
    Електронний підпис укладений
    23 квітня 2024 12:04
    img181.pdf укладений
    23 квітня 2024 12:03

    Інформація про платежі за договором

    Відображаються здійснені оплати органами Казначейства за договорами про закупівлі розпорядників бюджетних коштів
    Дата Сума Платник Одержувач Статус
    27 квітня 2024 10:33
    44 110,00 UAH UA358201720344220003000031961
    Березівська спецшкола
    UA283077700000026000060956240
    ФОП Голiк Раїса Борисiвна
    Оплачений